afhenting +25.000 varer på lager
frifragt Fri fragt over 699 ekskl. moms
levering Levering 1-2 hverdage

Du handler som

Kundecases


Lad dig inspirere af vores kundecases hvor vi sætter fokus på hvordan vi allerede har hjulpet vores kunder med løsninger indenfor: kontorartikler, møbler, kantine, IT, rengøring, firmagaver, reklameartikler, emballage, vin/kolonial og kopi/print-løsninger

KUNDECASE
Kaffeløsninger

Udforsk vores kundecase med Sparekassen Thy, der omhandler kaffeløsninger, kontorartikler og hygiejneprodukter. Få mere at vide om vores kaffeoplevelse ved at læse videre her.

KUNDECASE
Kopi/Print

Udforsk vores kundecase med Bila A/S, der omhandler kopimaskiner, kaffeløsninger, kontorartikler og hygiejneprodukter. Få mere at vide om deres mange Ricoh-printere ved at læse videre her.

KUNDECASE
Møbler

Udforsk vores kundecase med Hvidbjerg Bank A/S, der omhandler møbler, kontorartikler og hygiejneprodukter. Få mere at vide om deres flotte lokaler ved at læse videre her.

KUNDECASE
Emballage

Udforsk vores kundecase med Thisted Bryghus, der omhandler emballageløsninger og kontorartikler. Få mere at vide om vores specialdesignet gaveæsker til Thisted Bryghus,

KUNDECASE
Dispenseraftale

Udforsk vores kundecase med Sparekassen Thy, der omhandler kaffeløsninger, kontorartikler og hygiejneprodukter. Få mere at vide om deres TORK-opsætning i Sparekassen Thy ved at læse videre her.

KUNDECASE
Digitale møderum

Find inspiration til hvordan vi kan hjælpe dig med at strømline jeres digitale møderum, så i altid kan tilgå onlinemøder proffesionelt. 

Skal vi lave en god løsning til dig?

Kontakt os via formularen nedenfor eller ring til os, så vi sammen kan lave den bedst mulige løsning for din virksomhed.

Send

Tak for din besked, vi kontakter dig snaret muligt.

Der skete en fejl

Kundeservice

Kundeservice Webshop

96194000

info@redofficekonpap.dk

Konpap kundecases


Vi har så mange gode historier vi gerne vil dele med jer. Hos Redoffice Konpap har vi samlet et udpluk af hvordan vi hjælper vores gode kunder med løsninger der understøtter den enkeltes behov. Vi sætter en ære i ordentlighed og stræber efter at være en professionel samarbejdspartner der skaber værdi for vores kunder.

Vi er din foretrukne leverandør fordi:

Mangfoldigt Sortiment: Med 10+ forskellige forretningsområder tilbyder vi et bredt spektrum af produkter og services, der dækker alt fra kontorartikler til møbler, kaffe, gaver og meget mere. Uanset hvad dine behov er, har vi noget for enhver virksomhed. 

Kvalificeret Team: Vores team består af omkring 50 dedikerede og kvalificerede medarbejdere, der er klar til at yde den bedste service. Vi forstår vigtigheden af professionel assistance og bestræber os på at imødekomme dine behov på højeste niveau.

Service Excellence: Kundeservice er kernen i vores forretning. Vi går langt for at sikre, at vores kunder får den optimale oplevelse fra start til slut. Din tilfredshed er vores mål.

Innovation og Kvalitet: Vi tilbyder ikke kun produkter, men også innovative løsninger. Vores fokus på kvalitet og moderne tilgange gør os til en pålidelig partner for din virksomhed. 

Én-stop-shopping: Spar tid og besvær ved at finde alt, hvad du har brug for på ét sted. Vores brede sortiment gør det bekvemt for dig at opfylde forskellige forretningsbehov uden at skulle handle fra flere leverandører.

Hurtig Levering
: Vi forstår, at tid er penge i erhvervslivet. Vores effektive leveringssystem sikrer, at dine varer når dig hurtigt og sikkert.

Fleksibilitet og Tilpasning: Vi tilpasser os dine unikke krav. Uanset om det er skræddersyede løsninger eller specialprodukter, er vi parate til at opfylde dine specifikke behov. Vælg os som din foretrukne leverandør, og oplev en enestående partner, der går ud over forventningerne for at støtte din virksomhed