Du handler som

Brands

Redoffice Konpap er glade for at præsentere vores stærkeste brands. Vores samarbejdspartnere arbejder hårdt, for at skabe de bedste produkter på markedet. Her finder du et overblik over alle vores brands, hvor hver brand her deres egen landingsside. Her kan se alle deres egne produkter på deres helt egen side. Hermed får du et overblik over vores udvalg. Så du kan finde produkter fra dine yndlingsbrands. Alt sammen på den samme side!

Tork

Tork går op i at have miljøvenlige produkter til både køkken og badeværelse. Tork har et stort udvalg af dispensere til deres egne servietter, toiletpapir, centerfeeds mm. Hermed får du markedets bedste hygiejne fra Torks brede udvalg.

Durable

Durable giver intelligente løsninger til din arbejdsplads. Durables produkter giver et spin til morgendagens arbejdsplads. Hvor Durable specialisere i at gøre din arbejdsplads sikker, opfindsom og effektiv.

Contour Design

Contour Design giver den bedste ergonomiske oplevelse med mus og tastatur. smart og nytænkende design får du markedets bedste ergonimiske muse og tastaturer. Så forebyg belastningsskader og arbejd effektivt med Contour.

Q-connect

Q-Connect fremstiller alt indenfor kontorartikler. Hos Redoffice Konpap er vi stolte af vores samarbejde med Q-Connect. Q-Connect skaber prisvenlige og robuste produkter til hele kontoret.

Backapp

Backapp skaber ergonomiske kontorstole til lange arbejdsdage. Med unikt design får du specieltdesignede kontorstole til dit kontor. Balancen i kontorstolen er specieldesignet til den ultimative ergonomiske oplevelse.

Rexel

Rexel skaber produkter indenfor alt makulering. Hvad end du skal bruge en makuleringsmaskine, makuleringsposer eller makuleringsolie. Så har Rexel markedets bedste udvalg af Makuleringsprodukter.

Kensington

Kensington har alt til computerbordet. Hvad end du skal bruge skærmholder, skærmfilter, mus, tastatur eller armstøtte. Kensington er prisbelønnet for deres utrolige komfort.

Kinnarps

Kinnarps laver nogle af markedets bedste kontorstole. Kinnarps går op i trivsel og komfort via ergonomisk design. Kinnarps udvalg har møbler til kontoret i alle prisklasser, som går op i superligaen af kontorstole.

Pilot

Pilot er en af verdens største producenter af kuglepenne. I lækkert og stilrent design, er Pilots kuglepenne et sikkert valg. Udvalget kommer i klassiske kuglepenne, men også i unikt design med ekstra funktioner.

Scandomestic

Scandomestic er en dansk producent af køleskabe. Med køleskabe fra Scandomestic får du et af de mest populære brands af køleskabe. Køleskabe fra Scandomestic er et sikkert valg til dit hjem eller til kontoret.

JobOut

Jobout fresmtiller produkter til at gøre lange arbejdsdage på jobbet til en komfortabel oplevelse. JobOut har eksempelvis unikke løsninger til hvordan man kan opretholde en behagelig arbejdsdag.

Leitz

Leitz har alt mulig inventar til kontoret. Leitz fremstiller udholdende og pålidelige produkter til kontoret. Nu blandt andet med deres linje af produkter, fremstillet 100% af genanvendelig materiale.

evapolar

Evapolar kommer med luftkølere til dit hjem. Sommeren bliver varmere og varmere, så hold dig kølig med luftkølere fra Evapolar. Evapolar kan nemt tilsluttes den nærmeste vandhane og mere avanceret bliver det ikke.

Nobo

Nobo har alt indenfor tavler. Nobo har alt mellem fra et whiteboard til en glastavle. Nobo's brede udvalg af solide tavler, gør dem til et sikkert valg. Nu med prisvenlige produkter til både privat og erhvervsbrug.

L'or kaffekapsler

L'or laver de bedste kaffekapsler. L'or er til kaffeentusiasten som ønsker den bedste kaffe på markedet. L'or har fyldig kaffe med en lang række smage, så du selv kan vælge hvordan din kaffe skal smage bedst.

Verive - bæredygtig fødevareemballage

Brabantia

PJ Production