Du handler som

Returret


Ved køb på www.konpap.dk har du altid 14 dages returret. 

 Returretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. 

 Returretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde. Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi, kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis ikke emballagen følger med. Det er dermed altid en god ide at gemme originalemballagen, indtil du er sikker på, at du vil beholde varen eller ej. Returretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. 

 Har du købt din vare i en butik og ønsker du at anvende returretten, skal du henvende dig til den butik, der har afsendt varen: Se fakturaen for kontaktinfo. Denne formular er altså kun gældende for kunder til webshoppen. 

 Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen. Bemærk: Vi accepterer og modtager ikke pakker returneret pr. efterkrav. 

 Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. 

 Fortryder du købet, tilbagebetales købesummen. Det gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for returretten. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Du kan fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til GLS eller ved at sende varen retur til butikken, der har afsendt varen (se faktura for kontaktdata). 

 Udfyld formularen herunder og send din vare til os på følgende adresse:
Redoffice Konpap A/S
Industrivej 20
7700 Thisted 

 Formularen er skabt efter E-mærkets standard formular, som du kan udfylde her: https://www.emaerket.dk/external-files/pdf/standardfortrydelsesformular.pdf