afhenting +25.000 varer på lager
frifragt Fri fragt over 699 ekskl. moms
levering Levering 1-2 hverdage

Du handler som

Én leverandør til det hele


Redoffice Konpap A/S er din totalleverandør indenfor artikler til arbejdspladsen. Vi sætter en ære i at tilbyde vores kunder en professionel tilgang til store og små opgaver. Redoffice Konpap tilbyder vi produkter og løsninger indenfor en lang række kategorier. Spar tid og penge ved at handle alt på ét sted - det kan du hos os. Se meget mere om de enkelte services og produktkategorier herunder.

OM OS

HVEM ER
KONPAP?

KONPAP PROFIL

INSPIRATION

SE AKTUELLE
KATALOGER

SE KATALOGER

Brug for en indkøbsaftale?

Kontakt os via formularen nedenfor eller ring til os, så vi sammen kan fastlægge jeres behov samt beregne den bedste aftale for din virksomhed.

Send

Tak for din besked, vi kontakter dig snaret muligt.

Der skete en fejl

Mickey Berg

Salgskonsulent

+45 21 61 35 15

mbk@redofficekonpap.dk

Den eneste leverandør du har brug forKontorartikler: Et omfattende udvalg af produkter, der opfylder alle dine kontorbehov - kopipapir, skriveredskaber, kalendere, post-it blokke, whiteboards, blækpatroner, toner til printere, visitkort, notesbøger, mapper, skrivebordstilbehør og arkiveringssystemer. Online køb er praktisk, og vi har det hele samlet i shoppen og butikkerne. 

Emballage: Innovative og pålidelige emballageløsninger til ethvert formål. Vi specialiserer os i skræddersyet emballage, der præcist passer til dine produkter og sikrer optimal beskyttelse under transport. Vores brede udvalg omfatter alt fra forsendelseskasser og paprør til emballagetape og strækfilm. 

Kaffe: Kvalitetskaffe og kaffeautomatløsninger for at kickstarte din arbejdsdag. Finde din foretrukne kaffe hos os, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kaffemærker og varianter til enhver smag. Uanset om du foretrækker instantkaffe, filterkaffe eller kapselkaffe, kan vi være behjælpelige. Besøg kaffeklar.dk hvis du er på jagt efter en ny kaffeløsning til virksomheden. 

Gaver
: Unikke gaveløsninger, der passer til enhver lejlighed. Lad os hjælpe dig med at glæde dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere til jul og andre anledninger. Vores julegaveshop har medarbejdere selv mulighed for at vælge deres gave, efter aftalt beløb. Fra lækker gourmetchokolade og vin til eksklusive gavekurve, finder du alt hvad du skal bruge hos os.

Kolonial/vin: En eksklusiv samling af kolonialvarer og udsøgte vine fra forskellige leverandører. Vores salgsteam er klar til at rådgive og hjælpe med jeres næste gaveindkøb til receptionen, fødselsdag og andre anledninger. Vi har altid flotte og smagsfuldte vingaver tilgængelig i vores butikker og webshop. Skal I holde fest? Vi er klar til at være jeres vin leverandør.

Kopi/Print: Effektive løsninger til print og kopiering for at understøtte dine forretningsbehov. Fra velkendte mærker som Brother, Epson, HP og Cannon tilbyder vi alt lige fra laserprintere til blækprintere, fotoprintere og storformatsprintere. Derudover er vi autoritiseret Ricoh-forhandler, og tilbyder professionelle løsninger til erhvervslivet.

Møbler: Moderne og ergonomiske møbler til at skabe inspirerende arbejdsområder. Find topkvalitetskontormøbler i vores webshop, der dækker ethvert behov. Fra opbevaringsmøbler og hævesænkebord til kontorstole og garderobeskabe - vi har det hele. Skab et godt arbejdsmiljø med god indretning, praktiske møbler og sublim rådgivning fra vores møbelteam. 

Tryksager: Professionelle tryksager, der gør indtryk. Skab en stærk visuel identitet med vores brochurer, plakater, logovand og alle andre tryksager. Alle produkter der er eget logo, kan vi håndtere via vores store leverandørnetværk. Vi tilbyder bl.a. et bredt udvalg af tryksager, herunder foldere, flyers, kuglepenne, hæfter og kataloger. Vi står klar til at finde den perfekte løsning til. jer.

Aftørring/Hygiejne: Hygiejneprodukter og aftørringsløsninger til et rent arbejdsmiljø. Få alle dine aftørrings- og hygiejnebehov dække hos os med vores brede udvalg af høj kvalitetsprodukter. Vælg papir med høj sugeevne for at skåne miljøet og din pengepung. Effektiviser forbruget yderligere med vores stilfulde dispensere fra førende mærker som Tork, Katrin og Wepa. Vi står klar med en professionel hygiejneløsning tilpasset jer. 

Rengøring: Effektive rengøringsprodukter og løsninger for at opretholde en sund og indbydende arbejdsplads. Få alt din rengøring samlet ét sted! Vi tilbyder et bredt udvalg af affalds- og hygiejneposer, affaldsspande og -vogne samt rengøringsartikler som engangshandsker, klude, gulvmopper og spande. Vi har miljøvenlig rengøringsmidler, herunder svanemærkede og parfumefri produkter. 

Refurbished IT-løsninger: Nu kan du også finde professionelle og pålidelige refurbished IT-produkter hos os. Vi er dedikerede til at levere bæredygtige og omkostningseffektive IT-løsninger, der opfylder dine teknologiske behov. Skal vi hjælpe jer med onboarding af nye medarbejdere? Vi står klar til at rådgive med billige og pålidelig refurbished IT-produkter.