L'or kaffekapsler

Kaffekapslerne fra L’OR er designet til at passe enhver espressomaskine, og indeholder kaffebønner, som er eksklusivt udvalgt. L’OR kaffekapsler er det perfekte valg til det lille kontor, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten. Vælg mellem fem fantastiske blends af L’OR kaffekapsler.

Filter
5 produkter
Tilbud
L'OR Espresso Splendente kaffekapsler
Delikat og balanceret smag med intensitet 7.L'OR Espresso SPLENDENTE reflekterer en enestående espresso kvalitet med sin selvsikre aroma, gyldne crema og uimodståelige stil præget af nøddeagtige toner og en pikant citrus eftersmag.Blandingen er pikalnt, balanceret og selvsikker.L'OR kapsler er designet til din Nespresso®*maskine. *Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. For en detaljeret liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com.

Spar 11%

28,03 kr. 24,95 kr. 

Varenummer: 590.5510 05

Tilbud
L'OR Espresso Supremo kaffekapsler
Intens og krydret smag med intensitet 10.Livlige og krydrede L'OR Espresso SUPREMO er en utæmmet espresso med komplekse indslag af mørk chokolade, egetræ og nødder, afrundet af en fyldig crema. En intens kaffe nydelse og espresso styrke i højeste gear. Blandingen er intens og krydret.L'OR kapsler er designet til din Nespresso®*maskine. *Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. For en detaljeret liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com.

Spar 20%

28,03 kr. 22,44 kr. 

Varenummer: 590.5510 02

Tilbud
L'OR Lungo Mattinata kaffekapsler
Delikat og balanceret smag med intensitet 5.Vågn op med L'OR LUNGO MATTINATA – en balanceret Lungo med en lys og luftig crema. Denne delikate blanding har en behagelig personlighed med et strejf af korn, der giver dig en frisk start på dagen.Blandingen er balanceret, delikat og livlig.L'OR kapsler er designet til din Nespresso®*maskine. *Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. For en detaljeret liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com.

Spar 20%

28,03 kr. 22,44 kr. 

Varenummer: 590.5510 04

Tilbud
L'OR Lungo Profondo kaffekapsler
Nøddeagtig og kompleks smag med intensitet 8.L'OR LUNGO PROFONDO skruer op for lyden med en intens og krydret aroma, toner af ristede mandler og fristende lakrids, afrundet af et glitrende, bronze farvet lag crema.Blandingen er intens, krydret og fristende.L'OR kapsler er designet til din Nespresso®*maskine. *Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. For en detaljeret liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com.

Spar 20%

28,03 kr. 22,45 kr. 

Varenummer: 590.5510 01

Tilbud
L'OR Ristretto kaffekapsler
Nøddeagtig og kompleks smag med intensitet 11.Den afbalancerede L'OR RISTRETTO taler til sanserne med sin udtryksfulde, friske personlighed og kraftfulde krydrede aroma – en lækker ristretto blanding, som gør espressoen til en uforglemmelig oplevelse.Blandingen er kraftig, ekspressiv og fuldendt.L'OR kapsler er designet til din Nespresso®*maskine. *Mærke der tilhører en tredjepart, der ikke har nogen forbindelse med JACOBS DOUWE EGBERTS. For en detaljeret liste over kompatible maskiner se www.lorespresso.com.

Spar 20%

28,03 kr. 22,43 kr. 

Varenummer: 590.5510 03