Du handler som

*Resultater fra uafhængig tredje part ved brug af aerosoliseret luftbåren koncentration af menneskelig Corona-virus 229E over en to-timers periode i et forseglet kammer. HCoV-299e er et veletableret surrogat for SARS-Cov-2. For mere information besøg www.leitz.com/trusenstest

20 eksperter melder klart ud: Nu skal være fokus på luftrensning

Flere danske eksperter er nu enige om, at Coronavirus er luftbåren ligesom eksempelvis influenzavirus og at smitten især sker indendørs. Derfor bør hovedfokus i kampen mod de luftbårne virus være luftrensning og ikke brugen af håndsprit.

Administrerende direktør for Statens Serum Institut (SSI), Henrik Ullum, udtaler til Ugeskrift for Læger ”Hvis man skulle gøre det om, så skulle vi anbefale udluftning, ventilation og luftrensning i risikosituationer kombineret med effektive masker. Sprit skulle nok ikke stå øverst på listen”

Leitz TruSens lufterensen fjerner op mod 99,99% af Coronavirus fra luften og er med til at skabe et bedre indeklima. Luftrenseren kommer i tre størrelser og kan effektivt rense luften i rum på op til 70m2. En luftrenser fra Leitz er let at sætte op, og kan bruges med det samme uden installation. Du kan derfor hurtigt og effektivt komme ind i kampen mod luftbåren virus på arbejdet eller i hjemmet og forbedre det generelle indeklima.

»Der er flere sundhedsgevinster ved at sørge for ren luft inden døre. Vi så jo, at antallet af andre luftvejslidelser som f.eks. influenza faldt markant under nedlukningerne.” fortæller Henrik Ullum.

https://ugeskriftet.dk/debat/forskere-covid-19-spredning-med-aerosoler-betyder-et-paradigmeskifte-i-forebyggelse
https://ugeskriftet.dk/nyhed/nu-er-der-dansk-konsensus-coronavirus-smitter-luften

I indendørs rum, hvor folk tilbringer lang tid sammen, er der en øget risiko for spredning af vira såsom COVID-19 via luftforurening.

Kontrol af luftkvaliteten er et af de vigtige elementer for at åbne samfundet under de nuværende omstændigheder.

Leitz TruSens eliminerer 99,99 % af luftbåren human coronavirus*. Hjælp med at skabe et sikrere nærmiljø for dine medarbejdere, besøgende, kunder eller studerende ved at installere en luftrenser.

Leitz TruSens bærbare og enkeltstående luftrensere kan opsættes hurtigt og bruges fleksibelt, hvor det er nødvendigt. Omkostningseffektiv; ingen installation er nødvendig - Bare tænd og gå.

Køb Leitz TruSens luftrenser her

HEPA filter

Leitz TruSens 360 graders HEPA-filter opfanger 99,97% af partikler @0,3 mikron og fjerner VOC-gasser og lugte fra alle retninger. En UV-C-lampe dræber bakterier, der kan blive fanget i filteret

Læs mere

Måler forurenende stoffer

Drag fordel af renere luft overalt, ikke kun i nærheden af luftrenseren. SensorPod, der er placeret på tværs af rummet fra luftrenseren, måler forurenende stoffer og sender resultaterne tilbage til renseren. Dette sikrer, at hele rummet har renere luft.

Læs mere

Reagerer på din luft

Vid, hvornår din luft er god, moderat eller dårlig. SensorPod-luftkvalitetsmålinger vises på et oplyst display. Dette giver dig ro i sindet om, at TruSens reagerer og gør sit job.

Læs mere

Fordele ved enkeltstående luftrensere

Leitz TruSens bærbare og enkeltstående luftrensere kan opsættes hurtigt og bruges fleksibelt, hvor det er nødvendigt. Omkostningseffektiv; ingen installation nødvendig. Bare tænd og gå!

Læs mere

Leitz TruSens Luftrenser Z-1000
Forbedrer luftkvaliteten i dit rum. Leitz TruSens Z1000 luftrenseren er designet til brug i mindre rum op til 23m3 og har to luftstrømme. Med 360 graders filtrering mindsker forurenende stoffer i rummet og forbedrer luftkvaliteten i hjemmet ved automatisk at tilpasse sig luftkvaliteten i rummet. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som fanges i filteret. Det elegante design og kompakte stil er perfekt i alle mindre rum.• PureDirect teknologien fordeler ren luft effektivt i hele rummet• Denne patenterede teknologi bruger to luftstrømme til at distrubuerer luft længere og mere jævnt gennem dit rum• 360 grader partikel-filter fanger forurenende stoffer og et kulfilter fanger VOC-gasser/lugt fra alle retninger. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som sætter sig fast i filteret.• Enkel touch-knapkontrol af lufthastighed, UV-tilstand og filterudskiftningsindikator• Moderne design, som gør, at maskinen passer ind i ethvert hjem. Luftrenseren er let at flytte rundt på, da den har slanke, integrerede håndtag• Lydniveau: 39 - 65 dB• Ideel til rum op til 23m2 med en Clean Air Delivery Rate (CADR) på 164 m3/timen for pollen, 143 m3/timen for støv og 95 m3/timen for røg

 

995,00 kr.

(1.243,75 kr. inkl. moms)

Varenummer: 410.2414112

Den anbefalede rumstørrelse i kommercielle miljøer efter model med 4 og 5 luftskift i timen (ACH - air changes per hour):
Leitz TruSens Z-3000 op til 35 kvm (4 ACH), 28 kvm (5 ACH)
Leitz TruSens Z-2000 op til 17 kvm (4 ACH), 14 kvm (5 ACH)
Leitz TruSens Z-1000 op til 12 kvm (4 ACH), 9 kvm (5 ACH)
Flere maskiner kan bruges i større rum.

Leitz TruSens Z-3000 er anbefalet eller certificeret af forskellige organisationer og myndigheder relateret til allergiforebyggelse, såsom tyske Ecarf (også Z-2000), franske Afpral og den finske Allery Association. Den belgiske regering har sat Leitz TruSens Z-3000 på sin liste over anbefalede luftrensere.