Bonusshop

Sådan optjener du point på Konpap.dk 

Som fast kunde hos Konpap.dk optjener du point på alle dine køb, som du foretager online på Konpap.dk. For hver 100 DKK du køber for, optjener du 1 point. Pointerne har en gyldighed på 2 år. Det er derfor meget vigtigt, at hvis du har et login til Konpap.dk at du er logget ind, når du foretager et køb. Ellers modtager du ikke dine point - og pointene bliver indsat på din konto så snart ordren er afsendt!

Filter

19 produkter
Chokokugler med hasselnødcreme
Chokokugler med hasselnødpraliné. Sprød skal af mælkechokolade og lækkert fyld af hasselnødpraliné. Chokoladekuglen er pakket i en indvendig folie, der efterfølgende omsluttes af en dekorativ farvet folie i to farver – henholdsvis rød og grøn. Alt i alt en lækker velsmagende chokoladekugle, der samtidig er utrolig dekorativ som pynt eller som fyld i gavekurve eller lignende.

 

198,75 kr. 

Varenummer: 580.3026823

Chokokugler med karamelcreme
Chokokugler med karamelcreme. Sprød skal af mælkechokolade og lækkert fyld af karamelcreme. Chokoladekuglen er pakket i en indvendig folie, der efterfølgende omsluttes af en dekorativ farvet folie i to farver – henholdsvis guld og sølv. Alt i alt en lækker velsmagende chokoladekugle, der samtidig er utrolig dekorativ som pynt eller som fyld i gavekurve eller lignende.

 

205,71 kr. 

Varenummer: 580.3026824

Chokokugler med lakridsfyld
Chokokugler med smag af lakrids. Sprød skal af mælkechokolade og lækkert fyld med lakridscreme. Chokoladen er pakket i en indvendig folie, der efterfølgende omsluttes af en dekorativ farvet folie i to farver – henholdsvis sølv og sort. Alt i alt en lækker velsmagende chokoladekugle, der samtidig er utrolig dekorativ ved pyntning eller som fyld i gavekurve eller lignende.

 

198,75 kr. 

Varenummer: 580.3026821

Chokokugler med vaniljecreme
Chokokugler med smag af vanilje – og knasende kerne. Du får en sprød skal af mælkechokolade og lækkert fyld af vaniljecreme – og som prikken over i´et – en sprød centerkerne med knas. Chokoladen er pakket i en indvendig folie, der efterfølgende omsluttes af en dekorativ farvet folie i to farver – henholdsvis champagne og brun. Alt i alt en lækker velsmagende chokoladekugle, der samtidig er utrolig dekorativ ved pyntning eller som fyld i gavekurve eller lignende.

 

198,75 kr. 

Varenummer: 580.3026822

Ny
Colgate Karies Kontrol Tandpasta, 75 ml
Colgate Karies Kontrol er en tandpasta tilpasset hele familien. Dette er den populære fluortandpasta, som mange af os er vokset op med. Den er blevet forbedret gennem årene og er blevet tilført kalcium for at styrke tænderne. Slibemidlet i Colgate Karies Kontrol er skånsomt, og tandpastaen har en mild og frisk mintsmag for hele familien.Opbevaringsinstruktioner: Opbevares køligt, tørt og ikke i direkte sollys.

 

33,97 kr. 

Varenummer: S-29058

Corium Sleeve i sort skind passer til 13" laptop
Cool business, cool stuff. Toplækker 13” computersleeve med lommer udenpå og indeni, så der er styr på både laptop og tilbehør. Og med tiden får det lækre skind bare et endnu flottere look. 37 x 27 cm. Vejl. 799,00

 

299,00 kr. 

Varenummer: 591.960959

Go Dream - Romantisk middag for 2
Overrask din mand, kæreste eller kone med en romantisk middag for 2 – eller giv den til et par, der fortjener at nyde hinanden lidt mere. Skab jer et åndehul i den hektiske hverdag og genfind den første forelskelse i stearinlysenes skær, mens I nyder jeres lækre middag og velskænkede vin. Forvandl det travle liv til kvalitetstid med hinanden. Nu kan I lade romantikken blomstre, når I sætter jer til rette ved et veldækket bord, og lader en hyggelig stemning danne rammen for en romantisk aften i tosomhed. Middagen består af 2-3 retter, afhængig af hvilken café eller restaurant, I vælger, samt 1 glas vin til hver. Vælg selv, hvor I vil spise, blandt en række af gode restauranter, caféer og spisesteder i hele Danmark. Man glemmer ofte, hvor fantastisk en partner man egentlig har. Nu kan I opdage hinanden på ny, og slippe amorinerne løs med en romantisk middag!

 

873,75 kr. 

Varenummer: 592.3021379

Go Dream 3-dages storbyferie i Danmark
Det er noget helt særligt at være på ferie i Danmark – også selvom det gælder en enkelt overnatning. Vores gamle land byder på enestående oplevelser i by og land, og med dette gavekort har du og en ledsager mulighed for at nyde en overnatning på et hotel i landets største byer. Dette er en enestående mulighed for at opleve det stemningsfyldte byliv med caféer, teaterforestillinger og kunstudstillinger på hvert gadehjørne. I vælger selv, hvor I gerne vil overnatte og booker hotellet direkte fra vores godream.dk. Så det er helt op til jer, om I vil til København, Aalborg eller noget midt imellem.

 

2.498,75 kr. 

Varenummer: 592.3026773

Go Dream Comwell Hotels
Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret eller til én du holder af? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde. Nyd en afslappende oplevelse på et af Comwells enestående hoteller i Danmark, hvor I selv kan vælge, hvad I ønsker at bruge gavekortets værdi til.* Comwells 14 hoteller er centralt beliggende i de pulserende storbyer og i rolige, naturskønne omgivelser i de mindre byer. Hvert hotel har sit eget særpræg og tilbyder et væld af oplevelser. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i højsædet, og at I vil få et minde for livet. I kan for eksempel bruge gavekortet til en hyggelig weekendtur med overnatning eller en overdådig middag på hotellernes restauranter. • Gælder ikke spa-behandlinger. • Gavekort kr. 999,-

 

1.248,75 kr. 

Varenummer: 592.3021390

Go Dream Frokost for 2
Sol over Gudhjem. Dyrlægens Natmad. Stjerneskud. Smørrebrød har både været højt og hyggeligt siden 1880’erne, og nu er det jeres tur til at nyde den danske frokostdelikatesse – smurt med kærlighed og sjove navne. I får her en traditionel dansk frokost bestående af velsmagende dansk smørrebrød. Smørrebrød er internationalt kendt og en del af den skandinaviske madkultur – velsmurt og indbydende uanset om det er i den klassiske stil - eller en nyfortolkning med respekt for traditionerne.

 

498,75 kr. 

Varenummer: 592.3026792

Go Dream Hotelophold for 2 hos Scandic
Kender du en, der kunne trænge til et velfortjent afbræk fra hverdagen? Forkæl vedkommende med et hyggeligt hotelophold på et af Scandics mange hoteller i Danmark. Opholdet inkluderer et godt glas vin, overnatning i et hyggeligt værelse og ikke mindst Scandics populære morgenbuffet med et stort udvalg af både økologiske, sunde og søde fristelser.

 

998,75 kr. 

Varenummer: 592.3021388

Go Dream Oplevelsespakke 5
Med en GO DREAM gavepakke får modtageren mulighed for at vælge sin egen, personlige gave blandt et udvalg af de mest populære oplevelser i priskategorien. Vælg en af nedenstående oplevelser til en værdi á 500 kr. • Sushi for 2 • Brunch & Tivoli entré for 2 • Jensens Bøfhus – middag for 2 • Luksus ansigtsbehandling • For 500,- hos Madklubben • Indoor skydive • KBH Zoo, entré 2 voksne & 1 barn • Odense Zoo, 2 voksne & 1 barn • Aalborg Zoo, 2 voksne & 1 barn

 

625,00 kr. 

Varenummer: 592.3021395

Go Dream Peter Beier Chokolade
I Peter Beier Chokolade har de skabt et univers, hvor chokolade er i centrum. Her bydes der på et stort udvalg af fantastiske chokolader i forskellige udgaver. Med dette gavekort, kan du selv gå på opdagelse i udvalget, og tage for 500 kr. chokolade med hjem. Du må gerne købe af flere omgange. Så får du et tilgodebevis på det resterende beløb, som du kan bruge når du er chokolade-sulten.

 

625,00 kr. 

Varenummer: 592.3021407

Go Dream Smørrebrød til frokost
Når det kommer til den danske madkultur, må smørrebrød siges at være én af de mest unikke retter, vi har. Det er måske også derfor, vi er så glade for at udsmykke og opbygge de lækre anretninger i en imponerende mængde af lag! Nyd Madklubben Københavns hyldest til det danske smørrebrød, hvor menukortet altid indeholder sæsonaktuelle råvarer med alt fra tatar og hønsesalat til rødspættefilet og karrysild.

 

498,75 kr. 

Varenummer: 592.3026762

Go Dream Tivoli Guldkort
Der er ikke noget så hyggeligt som en tur i Tivoli – fantastisk stemning, flotte omgivelser, glade mennesker og sjove forlystelser. Med et Guldkort kan du oven i købet tage dine fire bedste venner, kolleger eller hele familien med. Guldkortet giver dig også en masse eksklusive fordele, blandt andet særlige rabatter på koncerter, parkering, Turpas og udvalgte spisesteder. En tur i Tivoli er altid en oplevelse. Der er smukke blomsterbede, eventyrlig arkitektur, levende musik og forlystelser der giver sommerfugle i maven og smil på læben. Fredagsrock i sommersæsonen byder på store og aktuelle kunstnere, og Pantomimeteatret er klassisk underholdning når det er bedst. Tivoli er Københavns største spisested, hvor du kan få alt fra en fransk hotdog til lækker gourmetmad. Oplev en af verdens ældste forlystelsesparker med dem du holder af … dag efter dag.

 

1.656,25 kr. 

Varenummer: 592.3023531

Lyngby Alkemist Aperol glas, 2 stk
Til tidens populære cocktail, en forførende Aperol Spritz.

 

186,25 kr. 

Varenummer: 591.916610

Ny
Shampoo, Derma Helse, 250 ml, med parfum
Letparfumeret svanemærket shampoo. Brugsanvisning:Gennemfugt håret. Hæld ca. 5 ml Derma Soft Shampoo ud i hånden og fordel shampooen i håndfladerne. Vask håret og skyl grundigt. Ved særlig fedtet/snavses hår gentages behandlingen.Certifikater: SvanemærketOpbevaringsinstruktioner:Opbevares frostfrit i original emballage. Undgå høje temperaturer og direkte sollys.

 

40,54 kr. 

Varenummer: 610.15074401

Toms Guldkarameller
Blød karamel med mørk chokolade overtræk. Smager så godt at én ikke er nok. Leveres i bøtte med låg.

 

206,53 kr. 

Varenummer: 580.1179108

Ny
Zendium Saliva Gel Tandpasta, 75 ml
Zendium Saliva Gel indeholder enzymer, proteiner, fluor og xylitol til beskyttelse mod sarte slimhinder og tør mund.Certifikater: Dermatologisk testetOpbevaringsinstruktioner: Opbevares køligt, tørt og ikke i direkte sollys.Sikkerhedsforskrifter og advarsler: Overdreven brug kan medføre diarre pga. xylitol indholdet.

 

67,77 kr. 

Varenummer: S-29057