afhenting +25.000 varer på lager
frifragt Fri fragt over 699 ekskl. moms
levering Levering 1-2 hverdage

Du handler som

MyreStopSand 5ltr i Spand

Varenummer: 179.7032 50
Bemærk: Minimumskøb 1
Antal Pris pr. SP Spar
1 SP
359,00 kr.
10 SP
324,50 kr.
345,00 kr. -10%
20 SP
289,00 kr.
1.400,00 kr. -19%
45+ SP
218,00 kr.
6.345,00 kr. -39%
Ekskl. Moms

359,00 kr.

0,00 kr.

Leveringstid: 1-3 Hverdage

Lagervare i 0 butikker

Redoffice Konpap Thisted A/S : 0 stk.
Redoffice Konpap Viborg : 0 stk.
Redoffice Konpap Holstebro : 0 stk.
Redoffice Konpap Nykøbing : 0 stk.
Redoffice Konpap Skive : 0 stk.

Myrer i fliser er velkendt for de fleste og bliver typisk opdaget, når der er skubbet sand op mellem fliserne. Går du tæt på, kan du se, hvordan det vrimler med myrer i revnerne mellem fliserne. Hvad du ikke kan se, er de lange underjordiske gange under fliserne, som myrerne har gravet. Gange, som kan undergrave dine fliser. Gør du ikke noget mod myrerne, vil de fortsætte med at grave deres myrebo under dine fliser endnu større. Det kan ende med en meget ujævn flisebelagt terrasse eller indkørsel.

Med Myrestopsand stopper du myrerne, før de undergraver fliserne. Myresandet er udviklet af dansk moler og kvartssand med en helt bestemt størrelse på sandkornene. Den specielle blanding gør, at myrerne ikke kan kravle i myresandet eller skubbe det væk. Derudover, vil den fugtige undergrund gøre myresandet hårdt efter et stykke tid og myregangene lukkes af det hårde myresand. Myrerne kan da ikke udbygge deres myrebo på stedet med myresand og flytter. Det hårde myresand bliver under fliserne og understøtter dem, så de ikke bliver ujævne.

Myrestopsand er også mod myrer, som er på vej ind i huset Har du mange myrer langs husets sokkel, som er på vej ind i huset gennem hulrum og sprækker? Så kan du bruge myresand til at sikre, at de ikke kan komme ind gennem hulrummene og sprækkerne. Myresandet kan du nemlig bruge til at udfylde hulrum og sprækker, og når sandet er hårdt, kan myrerne ikke trænge igennem det og komme ind i huset. Du kan også bruge myresandet til at forebygge, at myrerne kommer ind. Har du haft myrer i huset før og ved du, hvor de kommer ind, kan du bruge myresandet til at stoppe myrerne, inden de kommer. Start allerede i april med at hælde myresand i revner og sprækker langs husets sokkel. Så er myresandet hårdt og umuligt for myrerne at trænge igennem i maj, når myrerne for alvor kommer frem.

Det er smart: Myrestopsand mod myrer indenfor Er myrerne allerede inde i huset, er de typisk langs vægge og gulvlister. Der kan være så mange, at det kan føles som en hel hær af myrer. Derfor gælder det om at spærre myregangene med Myrestopsand. Hæld myresand ned i revner, sprækker og sætninger langs væggen og gulvlister - kan du ikke få myresandet helt ned i revnerne og sprækkerne, kan du evt. bruge en lineal eller et stykke papir til at skubbe sandet ned med. Lad det ligge i 3 uger og sørg for ikke at støvsuge det op - sæt evt. et stykke tape over. Myresandet suger fugt fra soklen og bliver hårdt, så myrerne ikke trænger ind.

Myrestopsand er 100% naturligt, giftfrit og dansk

Myrestopsand indeholder dansk kvartssand og moler fra Fur/Mors i Limfjorden. Blandingen er helt speciel, giftfri og dansk produceret. Og så er den 100% naturlig, så du trygt kan bruge den både inde og ude.

Læs mere Læs mindre
Kolli: 1
Yderkarton: 1
Yderkarton: 1

Producent:

Emballage Afgift: 0,00 kr.