afhenting +25.000 varer på lager
frifragt Fri fragt over 699 ekskl. moms
levering Levering 1-2 hverdage

Du handler som

Matting Classic tørremåtte 85x300cm 8mm rød

Varenummer: RSL1940849
Minimumskøb 1
ekskl. moms

2.646,47 kr.

Forventet leveringsdato: 04-06-2024 (9 dage)

Lagervare i 0 butikker

Redoffice Konpap Thisted A/S : 0 stk.
Redoffice Konpap Viborg : 0 stk.
Redoffice Konpap Holstebro : 0 stk.
Redoffice Konpap Nykøbing : 0 stk.
Redoffice Konpap Skive : 0 stk.

Skab et indbydende og rent indgangsparti med Matting Classic tørremåtten i en iøjnefaldende rød farve! Med målene 85 x 300 cm og en tykkelse på 8 mm er denne professionelle vaskbare tørremåtte designet til entréer med høj trafik og vil være en pålidelig løsning til at holde dit område rent og sikkert.

Den kraftige nylongarnskonstruktion, der er indfarvet ved ætsning, giver måtten en fin glans og enestående farvebestandighed. Desuden er kulfibertråde blandet i garnet for at aflede statisk elektricitet, hvilket er særligt vigtigt i områder med elektronisk udstyr.

Matting Classic opfylder de strengeste krav til offentlige områders entréer med dens fremragende absorberingsevne, der effektivt suger væde, snavs og støv til sig. Den perforerede gummibagside gør måtten lettere at rengøre og forkorter tørretiden, mens det tykke nitrilgummi sikrer holdbarhed og effektiv beskyttelse mod væde og snavs.

Med dens evne til at tåle gentagne vaske og nem rengøring ved lave temperaturer er Matting Classic den ideelle løsning til indendørs brug med høj trafik. Gør dig klar til at skabe et rent og sikkert indgangsparti med denne pålidelige tørremåtte!

Læs mere Læs mindre
Bredde: 300 cm
Farve: Rød, rød
Højde: 0.8 cm
Højde: 0.8 cm
Kolli: 1
Længde: 85 cm
Mærke: MATTING, Matting
Type: Måtte
Type: VIP-måtte
Vægt: 6.2 kg

Producent: MATTING AB KONTORARTIKLER

Emballage Afgift: 0,00 kr.

Der er Ingen datablad til dette produkt