Værnemidler

1 til 20 af 169

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 169

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
9Hvad er værnemidler?

Jo – et værnemiddel som vi kender i dag i alt almindelighed et stykke sikkerhedsudstyr til at beskytte dig og andre mod baktier. Her vil sikkerhedsudstyr være i form af godkendte mundbind, ansigtsvisir, stof mundbind, mundvisir og desinfektionsmidler såsom håndsprit og gel.

Når du køber personlige værnemidler fx handsker, masker eller øjenværn skal være opmærksom på, at produkterne er CE-mærket ellers er de ikke godkendte.

Du kan gøre det nemt med desinfektionsservietter og sprit

Hvis dine hænderne skal holdes ekstra rene, især på farten, så er vådservietter med desinficerende effekt og sprit rigtige gode at anvende. Det er sjældent at man ser nogen vaske hænder efter de har rørt ved et dørhåndtag eller et andet berøringspunkt som mange andre har været i kontakt med løbet af en dag. Her er spritservietter nemlig en super nem løsning. Håndsprit kan lige som så opstilles mange steder eller tages med på farten. Du har mulighed for at finde gode desinfektionsservietter her.

En sikker arbejdsdag? – find alt til det her.

Du kan finde alt til jeres behov her  - uanset om I har behov for at få sat afmærkning på gulvet, som blandt andet viser behørig afstand mellem kunder, eller om I skal have sat hygiejne skærme op mellem kontorpladserne, eller blot skal have engangshandsker til forskellige arbejdsopgaver, så har du mulighed for at bestille her på Redoffice Konpap. Har vi glemt at sige, at vi også har et udvalg inden for mundbind og håndsprit på lager? Du kan handle det hele på et og samme sted.