afhenting +25.000 varer på lager
frifragt Fri fragt over 699 ekskl. moms
levering Levering 1-2 hverdage

Du handler som

Plastfolie & afdækning


Her på vores platform præsenterer vi vores brede udvalg af plastfolie og afdækning. Vores sortiment inkluderer forskellige typer plastfolie og afdækningsmaterialer, der er designet til at dække, beskytte og holde dine varer sikkert pakket ind.

Plastfolie er et alsidigt materiale, der er ideelt til at beskytte varer mod støv, fugt og skader under opbevaring og transport. Vores plastfolie er lavet af tynde, fleksible plastiklag, der let kan tilpasses til formen på de emner, der skal indpakkes. Dette gør det til en pålidelig løsning til beskyttelse af dit lager.

Derudover tilbyder vi også stærk topfolie eller topark, som er særligt velegnet til at beskytte dine produkter mod hårdt vejr og holde dem friske og tørre. Topfolie er lavet af en lidt stærkere type plastik, der giver ekstra beskyttelse og støtte til dine varer. Det er ideelt til indpakning af madvarer, emballering og generel transport.

Uanset hvilket behov du har, kan du være sikker på at finde den perfekte plastfolie eller topfolie i vores udvalg. Vi tilbyder forskellige størrelser og typer for at imødekomme dine specifikke krav og sikre, at dine varer forbliver beskyttede under forsendelse og opbevaring.