Du handler som

Kaffe- & drikkevandsløsninger

Vi har kaffeløsningen til din virksomhed!

Kaffeklar er vores kaffeafdeling og består af engagerede mennesker, der arbejder med en fælles interesse – nemlig kaffe. Vores mål er at være din fortrukne samarbejdspartner og hjælpe dig med at optimere og udvikle kaffeløsningen til din virksomhed. Med vores stærke varemærker og spændende koncept hjælper vi dig med at få den perfekte kaffeløsning.

Vores sortiment indeholder kaffemaskiner, espressomaskiner, kaffeautomater og bryganlæg, der passer til netop din virksomhed. I vores sortiment finder du maskiner fra producenter i EU som Rheavendors og Animo, samt alt tilbehør for at få en totalløsning til kaffebaren - købt ét sted.

Vores koncept styrker din profil og giver dine kunder og medarbejder merværdi. Vi tilbyder koncepter inden for eksempelvis kaffebar og café i virksomheden med skræddersyet løsninger. Det gør vi for at skabe en attraktiv, effektiv og lønsom kaffeforretning både socialt og salgsmæssigt.

Lejepriser på kaffeløsninger

Her kan du se lejepriserne på vores store udvalg af kaffeautomater.

Læs mere her

Bæredygtige drikkevandskølere

Det er vigtigt for os at de drikkevandskøler vi sælger virker i mange år og er produceret med tanke på at skåne miljøet og kan genanvendes efter dets levetid.

Vores leverandører i EU bestræber sig på at anvende mindre energi i produktionen og designe vandkølerne med de mest genanvendelige materialer som muligt. Frem for alt er kølemidlet i drikkevandskølerne det miljøvenlige og naturlige gas R290 og R600, som ikke har nogen indflydelse på den globale opvarmning. Samtidig opnås en energibesparelse på 15% og en endnu bedre køling.

Vælger du en drikkevandskøler til direkte vandtilslutning, bidrager du samtidig til at eliminere den økonomiske indvirkning (produktion, transport og bortskaffelse), som flaskevand har på miljøet og den enorme miljøpåvirkning, de har på hele planeten (CO2-udledning og ikke biologisk nedbrydeligt plastik).

Vi har drikkevandskøler med tempereret vand, isvand og isvand med brus/dansk vand. Vi anvender desuden genanvendelige Co2 flasker med pant, som kan genopfyldes igen og igen gennem mange år. Det er bæredygtigt!

Har du brug for hjælp?

Så kontakt Jens-Peter, han er vores kaffe ekspert

Send

Tak for din besked, vi kontakter dig snaret muligt.

Der skete en fejl

Jens-Peter Gøttrup

Afdelingsleder & kaffeekspert

+45 24 21 49 70

jpg@redofficekonpap.dk