Du handler som

Frisk frugt til hele virksomheden – Hele ugen.

Skal der lægges en ny, sundere linje for din virksomhed, eller trænger I bare til lidt friskt at gumle på i løbet af dagen, så overvej en frugtordning gennem Redoffice Konpap.
En frugtordning gennem os kan skræddersyes til netop jeres behov og vi kommer gerne forbi både mandag og onsdag, for at fylde op så I ikke står med kedelig frugt sidst på ugen. Vi har en skarp kvalitetskontrol der gør at I er garanteret lækker frisk frugt hver gang vi banker på med den dekorative kurv og vi tilbyder selvfølgelig også en økologisk version.

Der får du med en frugtordning gennem Redoffice Konpap:

- Levering flere gange om ugen, så I altid har frisk frugt.
- Nemt for jer med dekorative kurve klar til fremsætning.
- Vi tager gerne imod ønsker og laver en personlig kurv der passer lige til jeres behov.
- Kvalitetskontrol der garanterer flot, frisk frugt hver gang.


Frugt leveres af Firmafrugt så lige meget hvor i landet dit firma ligger, er du dækket med den landsdækkende (kun brofaste øer) levering gennem denne ordning.
Udover frugt kan vi igennem denne ordning også tilbyde sunde snacks i form af snack gulerødder, nøddesnacks, tørfrugt og Gingerbon (ingefær slik)


Skolefrugt:

Hvis du tænker at børnene på din skole trænger til noget mere frugt og grønt i hverdagen skal du være opmærksom på at der kan søges om tilskud til denne ordning gennem EU. EU kommissionen besluttede nemlig i 2008 at der skulle være mere fokus på at spise sundt for børn og unge fra 0. til 10. klasse. Du kan læse om støtten samt hvornår og hvordan man søger om det her.
Så er I friske på en ordning med frisk frugt til enten firmaet eller skolen, kan I sende en mail til frugt@konpap.dk så kontakter David jer. Lad os sammen finde den løsning, der passer til jeres ønsker og behov.