Whiteboardtavler

Er du på udkig efter en whiteboard tavle, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Redoffice Kontorsupermarked har vi et stort udvalg inden for whiteboard.

Hos Redoffice Kontorsupermarked kan du finde whiteboard i følgende størrelser her på siden: 

  • Whiteboard i str. 45 x 60 cm
  • Whiteboard i str. 60 x 90 cm
  • Whiteboard i str. 90 x 120 cm
  • Whiteboard i str. 120 x 150 cm

Til dem som ikke ved det, så er whiteboard en skrivetalve med en blank, og ofte hvid overflade, som der kan skrives på men hvor skriften eller tegningen let kan viskes ud igen med klud eller svamp. Nogle gange bliver whiteboard også kaldt for wipeboard.

Der er en række fordele ved at anvende et whiteboard frem for en almindelig tavle. Whiteboard er for det første ikke på samme måde modtagelige overfor udefra kommende faktorer som for eksempel vand, da blækket klæber på en anden måde end kridt. Derudover vil der ikke være de samme problemer som kridt kan give, for eksempel over for følsomme udstyr i samme lokale, eller over for personer der er allergiske.

Whiteboard for selvfølgelig også nogle ulemper. Du kan for eksempel ikke bruge alle typer penne til at skrive på tavlen med, og derfor er nødt til at anvende specielle tuscher til at skrive på whiteboardet med, da teksten eller tegning ellers risikere at blive permanente. 

1 til 20 af 48

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 af 48

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3