Kopimaskiner

Print med omtanke - Ricoh kopimaskine!

Det er vigtigt for os, at vores kunder får bæredygtige produktere. Sammen med Ricoh sørger vi for at du som kunde, kan printe med omtanke og have god samvittighed efter endt printing. Vores engagement i bæredygtighed er en del af vores arv og vi sørger for at gøre vores del.

Vidste du at Rich er et af de ældste og førende printer-firma? Ricoh blev grundlagt i 1936 i Japan af Kiyoshi Ichimura, og har indtil videre været en af de bæredygtige virksomheder i verden. I 2003 modtog Ricoh FN's Global compact, for deres bæredygtige udvikling og indsats.

Hos Redoffice Konpap sætter vi også stor fokus på renovering af brugte kopimaskiner. Der skåner miljøet, at vi kan tilpasse en brugt kopimaskine til dine behov, i stedet for at smide mange brugte kopimaskiner ud, som stadig har meget af sin levetid tilbage.

Vælg en af de bæredygtige kopimaskiner fra Ricoh. De er førende i verden inden for scan, print og kopi. Som Ricoh forhandler, har vi hos Redoffice Konpap, et stort udvalg af Ricoh's produkter og kan hjælpe dig med at finde det, som matcher behovene på din arbejdsplads bedst.

Vi kan tilbyde dig hele pakken!


1