Pencil

Hos os finder du et stort udvalg af pencils i flere forskellige udgaver – med eller uden viskelæder i toppen. Rigtig gode at holde ved. De findes fra flere mærker som Pentel, Pilot, Uniball Kuru Toga. Glem ikke stifter, som du finder under fanen kontorartikler.

Pencils er et super godt skriveredskab, om det er til børn i skolen eller til medarbejderen i virksomheden, da stiften ikke knækker så let som en almindelig blyant, og man slipper for at skulle have en blyantspidser ved hånden.

1 til 20 af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 af 50

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Alt om stiftblyanten

Stiftblyanter er en bestemt type blyant, der ikke behøver slibning, men har snarere en udskiftelig ledning, der automatisk strækker sig. På en måde er de et kryds mellem blyanter og kuglepenne. Mens mange henviser til kerneskrivematerialet inde i en blyant som bly, indeholder det ingen bly og er for det meste grafit. Blyanter er den perfekte tilføjelse til enhver bestilling af kontorartikler.

Hvorfor bruge en stiftblyant?

Disse blyanter går af mange navne, herunder tegning, automatisk, teknisk, pen pencil og endda blyblyant. I modsætning til en pen er dets skrivemateriale solidt og ikke flydende. På den anden side adskiller en stiftblyant signifikant fra en træ, fordi den faste grafitel inde i den er adskilt fra skallen og derfor kan udvides. En mekanisk model er lige så velegnet til undervisning i skolebørn som det er til udarbejdelse. Med en stiftblyant er det nemmere at kunne rette sine fejl, som man evt. har skrevet på en post it blok.

Sammenlignet med kuglepenne kører de kolde mekaniske farveblyanter ikke, blød eller springe over. De blyantmærker, de laver, er også sletbare og forsvinder aldrig med tiden, hvis de bliver uberørte. Disse specialblyanter har også mange fordele i forhold til almindelige træ. Ud over at aldrig kræve slibning, er de mere kompakte, holdbare og behagelige at holde. Deres hæft og balance er også altid de samme. Men endnu vigtigere skaber en mekanisk blyant altid linjer af samme tykkelse. Denne sammenhæng er hovedårsagerne til kunstnere og drengere, der foretrækker dem.

Nøglefunktioner af stiftblyant

Mens det gør det samme som en træblyant, er en mekanisk version et mere avanceret værktøj. Alligevel kommer tegneblyanter med forskellige sæt funktioner. I sin mest grundlæggende konfiguration har en mekanisk blyant en blykerne, en ledemuffe og en aksel. Ledningen inde i blyanten kommer i forskellige tykkelser bestemt af brugen beregnet til den. Ledemuffen er den del, der ligger over blyantens og før akslen.

Akslen af ​​en mekanisk blyant er den lange sektion grebet i hånden. Det er vigtigt at finde en med et godt greb. Normalt kommer udkastning af blyantaksler indpakket i silikongummi eller riflet metal for at give et bedre greb. Et andet vigtigt træk ved udarbejdelse af blyanter er tilbagetrækningsmekanismen. Mens engangsblyanter ikke trækker deres spidser tilbage, afkøles mekaniske blyanter automatisk deres tip. Men for de fleste modeller er der en trykknap på akslen for tilbagetrækning og fremføring af blyantens tip. Alternativt kan spidsen også bevæge sig ved at ryste blyanten, bøje sin aksel eller dreje dens kappe eller kegle.

Plukker den rigtige mekaniske blyant

Den rigtige mekaniske blyant at vælge varierer fra person til person. Der er flere faktorer at overveje, når man leder efter de bedste mekaniske blyanter til dine behov. De vigtigste er blyantens tilsigtede brug, byggekvalitet og ønskelige kvaliteter.

En forælder, der leder efter en mekanisk blyant til deres barn, vil have en lille, kompakt model med et behageligt greb og et udtrækkeligt spids, der ikke går i stykker, når det lægges i en skolepose. En ville foretrække en mekanisk blyant med et godt greb og præmiebygningskvalitet samt en fast ledningsarm og en præcis blybredde. Tilføj et nyt sæt mekaniske blyanter til din liste over skoleartikler.