Markere

Hos Redoffice Konpap har vi et stort udvalg af markere af mærkerne edding, Artline, NOA, Staedtler, Penol, Stabilo Boss, Uni-ball Chalk, Pentel og Pilot. De findes i flere forskellige farver og skrivestørrelser. Du kan få nogle som er hurtigtørrende, vandafvisende, slidstærke, tåle olie – og nogle der ikke kan.

Vi forhandler markere til blandt andet whiteboards, glastavler, fryseposer, udendørsbrug, til håndværkere til brug på metal, markere til brug på træ, almindelige overstregningstusch til brug på papir. Faktisk har vi markere til brug på alle mulige forskellige slags overflader – det er bare at vælge lige præcis den du står og skal bruge.

Redoffice Konpap bærer overstregningstuscher til erhvervslivet, i skoler og i hjemmet. Vælg den rigtige markør og gør dit projekt til en succes.

1 til 20 af 250

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 250

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
13

Fordele ved overstregningstuscher

Overstregningstuscher farver på papir, whiteboard, plast og andre materialer. Overstregningstuscher forbliver farvede, selv efter en vask, mens vandopløselige markere ikke pletter og kommer ud med små problemer. Alkoholbaserede permanente markere blander pigment med alkohol til unikke kunstprojekter eller pletter permanent på materialer for at holde genstandene identificerbare. Permanente og stofmarkører skriver på tøjmærker for at oprette et id, der ikke vil vaske af, mens vandopløselige markører lærer børn at tegne, skrive og farve uden at risikere skader på vægge eller tæpper. Ikke-toksiske, vandopløselige markører holder børnene sikre ved at eliminere risikoen for indånding eller indtagelse af kemikalier.

Forskellige Tips

Børstepipede enheder skaber bløde linjer, der er bredere i midten end i enderne, mens fintips markere skaber tynde, præcise linjer. Tykkere tip gør dristige linjer og fylder mellemrum hurtigt, mens mejsel-tip markere har en stor kvadreret linje. Felt-tip penne har god blæk flow, så der er ingen huller i blæk linjer. Pin-tip, også kendt som nålespidser, har en præcis linje på .03 dog .08mm, afhængigt af stilen. Hver pen tip skaber en anden type linje, fra en tykk, fed linje til en tynd, spids linje. Samme princip gør sig gældende ved kuglepenne.

Hvilke stilarter af markere eksisterer?

Der findes flere slags markører, herunder tør-sletning, alkoholbaserede og vandopløselige markører. Tørre markører tørre af hvide plader med vand eller en særlig viskelæder eller væv. Alkoholbaserede markører er permanente, skabt med en alkoholbase i stedet for en vandbase. Tilsvarende bryder oliebaserede markører kun ned med olier, når de tørrer, selvom de tørrer langsommere end andre typer. Vandopløselige stilarter gør klasseværelsesprojekter sjove, mens du holder op med oprydning let.

Hvad er fordelene ved low-odor overstregningstuscher?

Ældre markører havde stærke dufte, der kunne forlade folkene der brugte dem til at føle sig svage. Kemikalierne var ikke gode for børn eller voksne at lugte. I dag eliminerer lav-odor stilarter indånding af tunge kemiske dufte. Duftende markører lavet med ikke-giftige materialer giver børn en sekundær måde at være kreativ ved at tilføje dufte til deres kunst.

Er der markere til forskellige materialer?

Ikke alle markører skriver på alle materialer. Permanente markere skriver på plast, stoffer, pap, papir, træ og andre materialer uden at vaske væk. Vandopløselige markører arbejder typisk på almindeligt papir eller karton. Tørre markører, der anvendes på specialkort, sletter hurtigt, så du kan bruge dem til at skrive ny information hver dag i klasseværelset eller på kontoret.

Køb dine overstregningstuscher her!

Klasselærere, kontorarbejdere, kunstnere og andre bruger overstregningstuscher til at skrive, tegne og oprette. Redoffice Konpap har en række overstregningstuscher til ethvert projekt fra populære mærker som Staedler, Pentel og Edding.

Hvad bruges overstregningstuscher til?

Vandopløselige og alkoholbaserede markører skaber unikke kunst på papir eller andre materialer i kunstklasser. Permanente markører markerer på metaller og materialer, der muligvis skal identificeres uden behov for yderligere klistermærker. Hvis du arbejder på keramik eller glas, markerer tørre markører materialet og kan tørres væk, når du har foretaget de nødvendige nedskæringer eller ændringer.