Kuglepenne

Leder du efter kuglepenne og blyanter online? Se derefter ikke længere, da Redoffice Konpap har et strålende udvalg af kuglepenne, farvede kuglepenne og blyanter, der er ideelle til skole, hjem eller arbejde. Vidste du at kuglepenne er et af de mest anvendte skriveredskaber inden for kontoratikler?

Vi har sørget for at have et bredt sortiment af kuglepenne og blyanter inden for alle prisklasser til dig - selv indenfor skriveblokke eller notesbog.

Alle vores kuglepenne og blyanter kan købes online i dag. Begræns din søgning efter vores foreslåede filtre for at finde de bedste kuglepenne og blyanter.

1 til 20 af 297

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 297

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
15

Vi har kuglepenne til enhver opgave!

Med det faste udvalg af stilarter til rådighed, er det nemt at finde den helt rigtige kuglepen til enhver opgave. Vælg den mest passende blækdispenseringsmetode blandt mange muligheder, herunder kuglepunkt, springvand, rullekugle og marktip. For at sikre, at din kuglepen altid har blæk, skal du vælge en med og blækniveuanvisning eller genopfyldning. Funktioner som gummihåndtag og ergonomiske former gør lange skriveopgaver mere behagelige.

Vælg den rigtige fyldepen

Fyldepenne var mere almindelige i begyndelsen af ​​det 20. århundrede, men værdsættes stadig af forfattere, der foretrækker det glatte, udtryksfulde skrift, som flydende trykfarve tillader. Tykkelsen af ​​blækstrømmen bestemmes af størrelsen af ​​nib'erne, som kan købes separat. Nogle fountain kuglepenne tilbyder genopfyldelige reservoirer eller blækpatroner. Kuglepen, som udsender blæk gennem en lille bold, er mere almindelig i dag og er pålidelig og hurtigtørrende. Rullekuglepenne giver bekvemmeligheden af ​​en kuglepen med den glatte følelse af en springpen. Gel penne er typer af roller kuglepenne, der er tilgængelige i en bred vifte af farver og stilarter, herunder metallisk, neon, pastel og glitter.

Vi har andre skriveredskaber såsom; pencil, finelinere, blyanter, markere, stifter, fiberben og tusser!

Spids kuglepen

En spids kuglepen, også kendt som en markør, er lavet af en fiber spids, hvilket gør det nyttigt at skrive på overflader som æsker og whiteboards samt til farvning og tegning af billeder. Farvefulde føltepenne er ofte designet til specifikke formål. Fine røde markører er nyttige til korrektioner og redigeringer. Neonfarvede gennemsigtige blækmarkører giver brugeren mulighed for at fremhæve tekst. Tykke permanente markører er ideelle til fremstilling af store skilte eller mærkning af kasser.

Det rigtige tip til at tilpasse din opgave

Skriveopgaver kan variere fra lille printtekst til stor skiltning. Fine tip-punkter sikrer præcision og klart læsbart print, så de er ideelle til at skrive noter, notater og checks. Vælg et bredt tip til dristige linjer. Penpunktstørrelser varierer fra 0,3 mm til 1,6 mm.

Vælg ekstra funktioner til komfort og bekvemmelighed

Når du skriver i timevis, kan formen på kuglepengrebet gøre en verden med forskel. Vælg gummi, timeglas eller ergonomisk håndtag til kontrol og komfort. Indtrækbare kuglepenne gør det nemt at forhindre, at din kuglepen tørrer ud, når du tager en pause fra at skrive. Vælg en sletbar kuglepen, så du behøver ikke at skabe et rod ved at krydse dine fejl. Kontorets kontor med en række flerpakker for at sikre, at du altid er klar til at skrive.