Korrektionsmidler

Hos os finder du flere forskellige udgaver af korrektionsmidler. Du finder blandt andet lige fra viskelæder, viskepencil, korrektionstape, korrektionslak m.fl.

Korrektionstape og lak er et uundværligt middel til hurtige og enkelte rettelser på papir. Kan benyttes på alt slags papir. Giver en heldækkende hvid markering, der kan skrives på med det samme. Kræver ingen tørretid.

1 til 20 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 20 af 27

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
2

Korrektionsmidler i alle former!

Eliminer typografier, blyantmærker og udskrivningsfejl med viskelæder og andre korrektionsmaterialer. På Redoffice Konpap finder du flere stilarter af korrektionsforsyninger på lager af troværdige mærker som BIC, Liquid Paper, Pentel og Paper Mate.

Korrektionsvæske og penner tilbyder mere styret applikation

Fra daglige pennemærker og toner til kraftige medier giver korrektionsvæske en fremragende samlet dækning. Løs fejl hurtigt med hurtigtørrende, satin-glat lethed.

Vælg fra flaske korrektion væske, der kan påføres af skum applikator over større områder, eller vælge korrektion penne, der giver dig bedre styring af strømmen for mere præcis penpoint dækning. For at dække over forældet information om filmapper, prøv en specielt formuleret ledger buff væske, der passer godt sammen med de fleste naturlige mappe farver.

Stædig rød blæk og permanente markørfejl kan fjernes med ekstra dækningsformler, der maskerer de hårdeste markeringer.

Korrektionstape anvendes og tørrer øjeblikkeligt

Dæk over flere tekstlinjer rent og effektivt med korrektionsbånd, der gælder og tørrer straks på papir. Korrigeringstape giver dig mulighed for at genoptage eller skrive direkte over det filmbaserede materiale, hvilket sparer værdifuld tid og blæk ved mindre fejlreparationer.

Brug den til at oprette øjeblikkelige, meget holdbare etiketter uden en computer. Push og pull kontroller giver mulighed for en justerbar linje eller enkelt tegn dækning, der maskerer fotokopi skygger og andre markeringer.

Nogle applikatorer leveres med indgreb, der beskytter båndet mod skader, når det ikke er i brug. Tape korrektion enheder er tilgængelige i flere farver med dispensere, der er nemme at greb.

Erasers fjerner effektivt markeringer fra flere medier

Til daglige blyantmærker får et viskelæder jobbet færdigt. Traditionelle pink gummi gummi er en hæfteklammer af klasseværelser og giver fremragende smudsfri fjernelse af markeringer.

Novelty erasers er sjove for børn og teenagere at indsamle og bruge i skole og hjemme. Hvide plast- og vinylviskelæder tilbyder latexfri fjernelse af blymarkeringer uden at rive papiroverflader eller spøgelser og vil ikke smuldre eller hærde over tid.

Stick style erasers tilbyder praktisk klik tilbagekaldelse, der kan justeres efter behov. Til specialformål fjerner en udkastningsviskelæder grafit og Indien blæk detaljer fra film, sporpapir og acetat.

Kunstnere får brug af knudede viskelæder, der kan formes og revet i mere brugbare stykker til fjernelse og fremhævning af materialer som kridt, trækul, pasteller og farvede blyanter. Ergonomisk designet viskelæder gør omfattende korrektionsarbejde mere behageligt.

Bestil med bulkpakker og påfyldninger, der er ideelle til lærere og kunststuderende.

Jord-venlige muligheder

Forbrugere, der søger mere miljøvenlige muligheder, har flere produkter at vælge imellem. Vandbaserede korrektionsvæsker formuleres med lav VOC, minimal lugt og er giftfri og ikke brandfarlig.

Sammenlignet med standard opløsningsmiddelbaserede væsker tilbyder disse et sikrere alternativ til fjernelse af blækmærker i klasseværelser og kontormiljøer. Nogle korrektionsbånd dispensere er fremstillet med genanvendt plast og plantebaserede materialer i stedet for olieprodukter.

Ftalat- og latexfrie viskelæder tilbyder ren hypoallergen anvendelse til kemisk følsomme personer og børn.

Redoffice Konpap tilbyder mange kvalitetsvaskemaskiner, korrektionsvæsker og bånd, der effektivt håndterer store og små fejl.