Blyanter

Vi har blyanter og blyantspidsere i flere forskellige udgaver. Lige fra almindelige skoleblyanter fra NOA, farveblyanter, kvalitetsblyanter fra Staedtler. Skal du købe kvalitets blyanter, så er blyanter fra Staedtler et godt valg. De er fremstillet af PEFC certificeret træ, behagelige at holde på samt gode at viske ud. Alle blyanter kan bruges i enhver situation og er et uundværlig redskab i hverdagen.

Inden for blyantspidsere finder du lige fra den helt almindelige metalmodel, den batteridrevne med autostop funktion til den praktiske bordmodel af god kvalitet.

1 til 20 af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 af 58

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Blyanter - Old fashion never go down!

Når det kommer til at bestemme, hvilken type kontorartikler der skal bestilles, er det vigtigt at huske på at lave lister, lave lektier, udfylde formularer og mange andre opgaver kan udføres med den perfekte blyant.

Konpap giver forbrugerne en række skriveredskaber at vælge imellem, herunder mekaniske blyanter. Kunstnere finder de bedste farveblyanter fremstillet af nogle af de mest pålidelige mærker på Konpap. Tilføj tilbehør som viskelæder, genopfyldes blypatroner og tegne forsyninger til kontorudstyr lister til et komplet sæt af skriveværktøjer.

Vælg nyttige funktioner

Konpap tilbyder et stort udvalg af skriveartikler til salg, herunder flydende, mekaniske og trætyper. Træblyanter er et ideelt tilbehør til børn, der lærer at udskrive, da de giver en stabil greboverflade, de er nemme at bruge, og de giver barnet maksimal kontrol under skrivning. Nogle sorter kommer før skærpet og sport forskellige niveauer af blyhardhed. Vælg en blyant baseret på den type skrift, den vil blive brugt til. Nogle mekaniske blyanter er fremragende til graftegning, tegning af fine linjer og udskrivning på grund af deres skarpe blystørrelser. Brugere kan opnå det samme resultat, når deres træskrivere konsekvent skærpes. Du kan også vælge mellem forskellige farver som grundlæggende sort, blå og rød. Nyd en række funktioner som fingrehåndtag, sekskantede tønde-design, flere blystørrelser og genopfyldningsrørledninger. Konpap giver et stort udvalg af farverige skrive- og tegningsværktøjer, der hjælper enhver kunstner, hvad enten det er begynder eller avanceret, skaber skitser af professionel kvalitet til udvikling eller visning.

Skær i stil

De bedste farveblyanter er værdige til en skærper for at holde dem på punkt og klar til tegning. For at producere pænt og læseligt skrivning bør din blyant forblive skarp. Konpap tilbyder en række håndholdte, stationære og elektriske spidser til brug i kontor-, hjem- og skoleindstillinger. På den anden side er det hensigtsmæssigt at vælge en mekanisk blyant, da det aldrig kræver slibning og kun har brug for blypåfyldninger. Nyd friheden til at bruge denne traditionelle skriveværktøj flere gange. Du er velkommen til at skifte viskelæder og udskifte den med en frisk, når den bliver slidt. Konpap sælger viskelæder og sletter tilbehør i mængder.

Tackle fejl hurtigt

Uanset om du er på udkig efter traditionelle blyanter til salg eller noget lidt mere avanceret, kan de fleste typer være udstyret med en viskelæder. Skulle der opstå fejl, mens du laver lektier, afbalancerer en checkbog eller skriver et formelt brev, skal du blot vende træet eller den mekaniske blyant op og ned og slette fejl. Find blyanter til forfatteres workshops, forretningskontorer eller skoler, når du handler på Redoffice Konpap. Brug mekaniske blyanter til skarp, kortfattet skrivning, der flyder jævnt, når enheden bevæger sig hen over papiret. Med de bedste farveblyanter vil du blive tilbage med skarpe og attraktive tegninger.