Post-it

Vi har post-it blokke i mange forskellige farver og størrelser, om det er i Super Sticky, til dispenser, eller memoholder. De findes bl.a. farverne gul, pink, blå, grøn, rød m.fl. Du finder størrelser i bl.a. 76x76 mm – som er den mest populære, 76x127 mm, 101x101 mm m.fl. Post-it bruges til mange formål bl.a. til noter til at sidde på papir i brevordner
Post-it blokke er ikke kun gode i virksomheder til telefonbeskeder, men også hjemme i privaten som fx huskesedler, fordi de egnet til at klæbe fast på enten døren eller køleskabet – ja de er faktisk velegnet til alle glatte overflader. 

Kontoratikler er uundværlige redskaber at have på sit arbejdsplads eller i hjemmet.

1 til 20 af 116

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 116

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Post-it effektivisere din hverdag

Post-it Brand Notes, Flag, Tabs, Easel Pads og Dry Erase Surface giver værktøjerne til effektiv kommunikation, nem organisation og engageret deltagelse i møder. Vælg de størrelser, farver og former du har brug for til at passe til alle dine kontoropgaver og projekter, som påmindelser og brainstorming noter.

Hverdagens organisation

Post-it er et must-have element til at holde et skridt foran dagen hjemme og på kontoret. Med de mange forskellige farver er det nemt at tildele forskellige opgaver deres egen Post-it farve, og når du skriver noget ned, er du 42% mere tilbøjelige til at få det til at ske. Leveres i et udvalg af klæbende styrker, holder Post-it sikkert fast og fjernes rent fra hverdagens overflader. Post-it Super Sticky Notes er perfekte til vægge, døre og computerskærme. Post-it Notes og Post-it Greener har unikke klæbemidler designet til applikation på papir. Vedhæft Post-it Full Adhesive til din bærbare computer eller bindemiddel for at holde noter inden for rækkevidde.

Find den rigtige størrelse Post-it

Post-it kommer i en række størrelser til enhver form for kommunikation. 1 1/2 "x 2" Post-it er perfekt til at lave påmindelser på kalendere eller ugentlige planlæggere. Standarden 3 "x 3" er en størrelse, der får beskeden op, men tager ikke meget plads, det skiller sig ud på en subtil måde. Små Post-it kan nemt gemmes i en taske eller dokumentmappe for nem adgang, uanset hvor dagen tager dig. Vores notater med større størrelse, 3 "x 5" eller 4 "x 6" noter er gode til de to-do-lister og længere meddelelser, fange linie for linje og give plads til alle dine tanker.

Brand Flags and Tabs Organiser notater, signaturer og tildelte læsninger

Gør papirarbejde lettere ved at rette dine kunder rigtigt til signaturlinjer. Mærk alle de pletter, der skal underskrives, dateres eller notariseres med brugervenlige Post-it Message Flags. Placér de klæbende flag på dine dokumenter, og flytt dem til andre steder i dokumentet. Brug farverige post-it-flag eller 1/2-tommer sidemarkører til at gemme dit sted i bøger og rapporter eller for at fremhæve sektioner, alle med plads til at tilføje en kort notat. Brug større flag og Post-it-faner til at indeksere dokumenter med lyse farver, der er let at placere.

Post-it Brand Easel Pads Gør Samarbejde en Cinch

Samarbejde eller præsentation bliver simpel med Post-it Easel Pads. De store flipcharts er perfekte til optagelse af tanker fra en gruppe eller klasse. Vælg mellem 25- x 30-tommer og 20- x 23-tommer stilarter, såvel som hvide eller gule ujævne ark eller som letforetrukne eller quadrille-gitterplader. Alle tre stilarter rives let fra puden og kan omplaceres uden at beskadige overflader. Hver pude er forsynet med blødgennemtrængelige plader. De er lavet med slots for at passe til de fleste easel stande. Eller vælg tabletop-staffer til on-the-go improviseret præsentation.

Sæt samarbejde fri med Post-it Super Sticky Dry Erase Surface

Post-it Super Sticky Dry Erase Surface er designet til at holde fast i en række malede gipsvægge og ståloverflader, glas, færdig træ og eksisterende whiteboards eller tavler. Det er nemt at installere og kræver ingen værktøjer - bare afruller, skræl og hold. Post-it Super Sticky Dry Erase Surface er pletbeskyttet, sletter rent hver gang og giver en glat skriveflade. Fra vandrette applikationer på skriveborde eller tabeller til lodrette applikationer på overflader, hvor traditionelle whiteboards ikke kan installeres, f.eks. Vinduer, kan Post-it Super Sticky Dry Erase Surface skræddersyes og giver uendelige muligheder for tørrensningsløsninger på nye steder.