Notesblokke

Hos os finder du et bredt udvalg af blokke til lige præcis det du står og mangler, og vi fører nogle af de bedste mærker som Oxford, Bantex og Leitz - til billige penge og i super god kvalitet.
Du finder bl.a. A4, A5, A6, regnskab, gæstebog, ternet og linjeret, som findes med både blødt og hårdt omslag. Så står du og skal tage notater til mødet, i skolen eller notere en opskrift – så har vi kvaliteten som passer til den enkelte begivenhed.

Står du og mangler diverse skriveredskaber, så som kuglepenne, korrektionstape eller en pencil i flere forskellige udgaver – så ligger vi selvfølgelig også inde med dette.

1 til 20 af 169

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 169

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
9

Notesbog til enhver opgave

Notesbøger findes på næsten ethvert kontorbord eller i de fleste elevers rygsække. De bliver vant til at skrive skoleopgaver, tage notater i forretningsmøder og skitsere et nyt kunstnerisk mesterværk. Uanset deres tilsigtede formål er der en notesbog til at få arbejdet gjort. Overvej følgende funktioner og muligheder inden du køber et notebook:

Findes i flere størrelser

Notebøger kommer i forskellige størrelser. En 3 x 5 tommer notesbog passer i lomme og er praktisk til notering på jobsite. Formet til en taske, bærbar taske eller dokumentmappe, giver en 6 x 9,5 tommer portabilitet og masser af skriveplads. Studerende kan være forpligtet til at bruge standard 8.5 x 11 notesbøger til lektier og klasseværelset opgaver. De fleste notebookstørrelser findes i både bredt og college-styret papir.

Hvor mange ark har en notesbog?

Ikke alene kommer notesbøger i forskellige størrelser, men de er også tilgængelige i forskellige arkmængder. Avid note-takers eller dem, der ikke ønsker at holde styr på flere notebøger, kan vælge en, der har en højere arktælling, såsom 100 eller endda 200. En almindelig størrelse notesbog vil have 70 eller 80 tæller, mens små lommestørrelser vil har færre. Notebøger med højere arktællinger deles ofte i sektioner, så flere emner nemt kan organiseres i en enkelt notesbog. En notesbog med 3 emner hjælper med at organisere klasseværelset eller arbejdsnotater efter emne.

Hvilken stil findes notesbog i?

Individuel stil og unikhed er ting, der ofte er forbundet med tøj. Men selv en notesbog kan hjælpe nogen til at skille sig ud og være sig selv. Et stort antal dækfarver er tilgængelige for bærbare computere af alle størrelser. Standardfarver som rød, blå, grøn og gul kan købes samt flere forskellige valg som pink, orange, sort og lyseblå. Det kan også være nyttigt at holde flere notesbøger organiseret og let genkendelige af deres forskellige stilarter.

Sikkerhed er i toppen med rygsøjle

En notesbogs rygsøjle bestemmer, hvor sikker siderne er. Spiralbundne notesbøger holder sider på plads, og de fleste har perforerede sider for nem fjernelse. Sikker og genopfyldelig, 3-bånds bindemidler er en god mulighed for studerende, der har brug for at skifte opgaver. Hardbundne tidsskrifter ser professionelt ud og beskytter siderne indenfor. Lim eller strengbundne rygsøjler er designet til kortvarig brug, såsom at oprette indkøbssedler eller notater. Disse har ofte perforerede sider. Enhver af disse typer kan findes i både top-bundne eller side-bundne versioner. Det vil være bedst at anvende blyanter ifht. kuglepenne.

Findes også med miljøvenlig omslag

Notesbog omslag kommer i en række forskellige materialer til at opfylde forskellige behov. For bevarelse og miljøbevidste mennesker findes der notebooks af bæredygtige og genbrugsmaterialer. For dem, der ønsker en robust notesbog eller en, der kan håndtere elementerne, er der en række polydrevnebøger. De er modstandsdygtige over for rive, fugt og pletter og er gode muligheder for udvidet brug eller udendørs scenarier.

Notebooks tjener mange formål og bruges af mange mennesker hver dag. De kan købes individuelt eller i mængde. Pakker af forskellige mængder findes i mange af de stilarter, størrelser og arktællinger, der er anført ovenfor, ofte med flere dækfarver i samme pakke.