Kalendere

1 til 20 af 352

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 352

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
18

Vælg den helt rigtige kalender for dig!

Der kan være stor forskel på hvad behovet er for en kalender, nogen vil gerne bare have en til at skrive familiens fødselsdage i, mens andre bruger deres fysiske kalender til at holde styr på alle aftaler og planer. Derfor har vi også et bredt udvalg af kalendere til alle behov. Er du af den første gruppe er en vægkalender med lidt noteringsplads nok et godt valg for dig, er du til gengæld af den anden gruppe er en dagskalender eller studiekalender måske nærmere det rette valg for dig.

Det er derfor en god idé at overveje dit behov inden du køber en kalender. Har du allerede haft en slags kalender i mange år, men du mangler plads eller har ekstra plads kan det være en ide at ændrer kalendertype. Er du for eksempel vant til en dagskalender men der er altid ekstra plads, kan det være der skal nedskaleres til en ugekalender. Hvis du til gengæld altid mangler plads i

Der er i dag rigtig mange forskellige typer af kalendere, så er det ikke længere nok med spørgsmål om det er vægkalender eller spiralkalender du skal bruge. Ikke nok med at der er mange forskellige typer kalendere, så er der også lige så mange varianter inden for hver kalender type – og du finder et bredt udvalg hos Redoffice Konpap.

Mayland kalender 2021/2022

Mayland er et af de mest populære mærker af kalendere i Danmark. Mayland har eksisteret i mere end 130 år og er kendt for deres kvalitet. De kommer med nye smarte løsning år for år og sørger samtidig for at du kan finde den rigtige kalender, som passer dine behov. Derfor har vi et kæmpe udvalg af Mayland kalendere. Så tag et kig vores udvalg af de forskellige typer af Mayland kalendere og find lige nøjagtig den der passer til dine behov.