Kalendere

1 til 20 af 142

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 142

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
8Mayland kalendere – vælg den rigtige!

Det er en god idé at tage en vurdering af din nuværende kalender – om den har været den rette planlægningsværktøj for dig, eller om dit behov har ændre sig. Hvis dine behov ikke har ændret sig og du har været glad for din nuværende kalender, skal du nok fortsætte med den samme type igen – hvis behovet har ændret sig, skal du måske skifte fra en ugekalender til en dagskalender?

Der er i dag rigtig mange forskellige typer af kalendere, så er det ikke længere nok med spørgsmål om det er vægkalender eller spiralkalender du skal bruge. Ikke nok med at der er mange forskellige typer kalendere, så er der også lige så mange varianter inden for hver kalender type – og her finder du et bredt udvalg hos Redoffice Konpap.

Hos Redoffice Konpap kan du blandt andet købe de følgende typer af kalendere:

- Kalender med helligdage
- Kontorkalender
- A4-kalender
- A3-kalender
- Planners
- Refill kalenderblade
- Og meget mere…

Mayland kalender 2021

Mayland er et af de mest populære mærke i Danmark, som har eksisteret i mere end 130 år. Mayland er kendt for deres kvalitet, kommer med nye smarte løsning år for år og sørger samtidig at du kan finde den rigtige kalender, som passer dine behov. Derfor har vi et kæmpe udvalg af Mayland kalendere.

Hos Redoffice Konpap kan du altid finde billige kalendere i god kvalitet, således at du kan blive klar til at planlægge dine aftaler for 2021. Uanset om det er en systemkalender eller ugekalender du står og skal bruge, så kan du købe det hos os!