Brevordnere

Her på siden finder du alle vores brevordnere i alle mulige farver og tykkelser. I mærker fra ELBA, Esselte og Leitz. Om det er til brug i virksomheden eller til hjemme i privaten er de super gode til arkivering og journalisering.

Et af de mest solgte mærker er Esselte - og dette er ikke et tilfælde. Esselte brevordnere har en høj kvalitet og er langt mere holdbar end så mange andre mærker. Udover høj kvalitet og holdbarhed, så har Esselte en unik mekanisme som skirer overlegen brugeroplevelse.

1 til 20 af 101

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 101

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
6

Vi har brevordnere i alle typer!

Indsendelse af præsentationer til chefen, opbevaring af et års regnskabsoplysninger eller indgivelse af vigtige dokumenter er enkelt med brevordner, ringbind og tilbehør. Sørg for, at brevordner opfylder forretningsmæssige krav med et udvalg af tilbehør til brevordner, som f.eks. faneblade, lommer, arkbeskyttere og meget mere. Hængemapper og bindemidler gør det muligt for brugere at kategorisere og underkategorisere dokumenter i et arkivskab, hvilket sikrer hurtig adgang til nødvendige dokumenter uden at optage værdifuld hyldeplads.

Mangler du faneblad?

Brevordner, ringbind, mapper og tilbehør, herunder skillevægge og arkbeskytter, holder alle typer vigtige forretningsdokumenter organiseret og sikkert gemt. De kommer i en bred vifte af former, farver og applikationer til at imødekomme enhver virksomheds krav - herunder en række ringkonfigurationer som lynlåsbindemidler for at holde løse indhold sikre og attraktive præsentationsbindemidler. Sørg for, at brevordner bruges til deres fulde potentiale ved hjælp af ekstra tilbehør, såsom skillevægge og indsatser. For at gøre systemet mere overskueligt, vil det anbefales at man anvender post it.

Plastlommer til enhver opgave

Omslag af plast kan indeholde materialer så som brochurer, cd'er og visitkort, når de bruges inden for mapper og brevordner. De fås i næsten enhver farve og kommer ofte i multipacks for at opfylde behovene hos større kontorer. Gem kvitteringer i en mini lommemappe for nem registrering, eller tilføj dit visitkort til en brevordner med klæbende lommer designet til at holde fast i indersiden eller udvendig af bindemidlet.