Kontorartikler

Vi har flere års erfaring inden for branchen, og forstår betydning af vigtigheden af at benytte ordentlig kvalitet kontorartikler, såsom kuglepenne, kopipapir og hæftmaskiner. Irritationen af kuglepennen ikke virker eller lamineringsmaskinen der stopper efter 5 minutter - disse irritioner forstår vi og vi har derfor sørget for at du ved Redoffice Konpap kun kan handle kvalitetsprodukter. 

Hos Redoffice Konpap har vi blandt Danmarks bedst sælgende mærker inden for kontorartikler. Blandt andet mærker såsom Mayland, Varta, Staedtler, Parker og meget mere. Du kan trygt hos Redoffice Konpap lægge dine indkøb her - vi sørger altid for at du som kunde får det du har behøv for. Det er vigtigt at din arbejdsplads ikke mangler de nødvendige kontorartikler.

1 til 20 af 3383

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 3383

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
170

Kontorartikler - Stort udvalg!

Med de rette kontorartikler er hver arbejdsopgave lettere. Ikke alene vil du vælge leverancer af høj kvalitet, det er også vigtigt at vælge produkter, der er brugervenlige og tiltalende. Redoffice Konpap lagrer tusindvis af kontorartikler, hvilket gør det nemt for alle hjem eller professionelle brugere at finde de produkter, de har brug for. Vi har kontorartikler til alle salgs behov - og vi garanterer at du finder det du søger blandt vores varesortiment. Vi er totalleverandør af velkendte brands som skriveredskaber fra Staedtler, brevordner fra Esselte og kalender 2021

Gør alle noter til stede ved at skrive kontorartikler

Kuglepenne, blyanter og highlighters er en stor del af forsyningshandlerne i en kontorindstilling. Blyanter er en sikker løsning, der fungerer godt for kontoransatte, grafiske designere og dravere. Sammenlign mekaniske og standard træblyanter for at finde ud af, hvilken indstilling der er mere praktisk. Kuglepenne tilbyder dristige farver og faste linjer, hvilket gør dem til det ideelle valg for dem, der tager notater og brainstorming. De fleste kuglepenne sorter er tilgængelige i rød, sort og blå. Andre muligheder kommer i en bred vifte af fed farver. Brugere kan vælge imellem et fuldt spektrum af farver til selvudtryk, farvekodede konturer og meget mere. Hvis dit daglige arbejde indebærer noter eller redigering, kan highlighters strømline almindelige opgaver og spare tid.

Hold styr på noter med papir og notesbøger

Sammen med de perfekte skriveværktøjer har fagfolk brug for ideelle papirforsyninger til hvert job. Printerpapir er en ofte brugt forsyning på mange kontorer. Valgmulighederne omfatter standardkopipapir, lager i forskellige farver og karton i forskellige vægte. Mens de fleste papir måler 8,5 x 11 tommer, er der andre dimensioner for juridiske former og bredformatprintere. Til håndskrift, vælg fra notebooks, notesblokke og løst blad. Specialiserede notesblokke og skitsebøger giver brugerne en nem måde at bringe alle ideer til livs. Mød daglige, ugentlige og månedlige planlægningsbehov med kalendere og planlæggere.

Hvilke andre kontorartikler er nødvendige?

I mange kontorer er noter en vigtig og bekvem del af kommunikationen. Disse noter kommer også i smalle flag former, hvilket giver brugerne en nem måde at give feedback på dokumenter. For at sikre nøjagtighed i dine beregninger og tal, skal du sørge for at få lommeregner til rådighed. Og glem ikke ting som håndrensning, rengøringsservietter og sprit. Hygiejne er vigtig i kontorer af alle størrelser, især i kolde og influenzasæson.

Uanset hvilken industri du arbejder i, bestiller du de rigtige forsyninger kan du maksimere kontorproduktiviteten og gøre det lettere for medarbejderne at udmærke sig. Med hæfteklammeroversigter finder du forsyninger, der letter hver del af arbejdsdagen.