Du handler som

Har du indstillet din lampe rigtig?

Vi bruger ca. 8 timer på vores arbejde om dagen. Ofte indenfor, hvor vi konstant er udsat for kunstigt lys. Derfor er det vigtigt at du har indstillet din lampe rigtigt og ikke mindst har det rigtige lys. Behovet for lys stiger med alderen. Fx. har en person på 45 år brug for dobbelt så meget lys, som en på 20 år. Så ja.. Den lampe du købte for 10 år siden, dækker måske ikke længere dit behov.

Her er en tjekliste med hvad du skal være opmærksom på:

 • Placer lampen 35-40 cm fra skrivebordets overflade (helst under øjenhøjde)
 • Placer lampen modsat den hånd du skriver med (så undgår du at skygge for lyset)
 • Benyt dig af lampens bevægelige dele, så du tilpasser den til dine behov
 • Vi anbefaler, at du har 500 lux på skrivebordet. Du kan gratis hente app til din mobil, der hedder 'Lux Light Meter FREE', som hurtigt måler hvilken belysningsstyrke du har på dit skrivebord
 • Vælg en lampe hvor du har mulighed for at indstilling af lysstyrke og farvetemperatur (kelvin), det giver dig mulighed for at tilpasse lampen efter dit behov
 • Kelvin er farven på lyset. F.eks. ved læsning anbefaler vi 2500-3300 kelvin, ved præcisionsarbejde anbefaler vi 4000-6500 kelvin
 • Undgå så vidt muligt blanke overflader på bordet
 • Du skal sidde vinkelret på vinduet så du undgår blænding fra vinduer
 • Ved skærmarbejde skal du vælge en asymetrisk lampe
 • Vi anbefaler at du bruger LED og finder en lampe med en levetid på +30.000 h (lystimer) Har du lys nok?
 • Vælg en god lampe - vælg Unilux

Unilux Strata LED bordlampe
STRATA er mere end en skrivebordslampe; den er en ny generation af ergonomisk designede bordlamper med højeffektivt asymmetrisk LED-lys med lavt strømforbrug. Denne skrivebordslampe har et innovativt, slankt design og er takket være dens klemme let at installere på bagsiden af skrivebordet. Når lampen placeres over din computerskærm og dit tastatur, bidrager den med et bredt lys og giver skræddersyet belysning takket være de to berøringsfølsomme kontakter, der er placeret på lampens hoved, hvor den ene varierer lysstyrken og den anden tilbyder 3 farvetemperaturer - 3.000K, 4.000K & 6.000K. Da den har en lysstyrkesensor, tilpasser belysningen sig automatisk til det omgivende lys, så du kan justere belysningen efter dine behov og samtidig reducere træthed og synsstress – og derved få optimal komfort (ved både afslapning, koncentrationsarbejde og læsning). STRATA er ideel til 1 eller 2 skærme og tilpasser sig alle typer og størrelser af skærme, ligesom den passer perfekt til din skrivebordsindretning.

 

1.763,53 kr.

(2.204,41 kr. inkl. moms)

Varenummer: 408.400124562

Unilux Baya Bamboo LED bordlampe
Neo-retro design: Denne lampe har et tidløst design, der leder tankerne hen på vintageprodukter, og er blevet opdateret, så den fremstår både trendy og moderne takket være sammensætningen af naturlige (bambus) samt industrielle (metal) materialer.

 

820,00 kr.

(1.025,00 kr. inkl. moms)

Varenummer: 408.400140800

Unilux Magic LED asymmetrisk bordlampe
Lampen har asymmetrisk belysning, der gør den perfekt til arbejdet ved computeren. Udstyret med 4 LED'er på 1,6 W. Arm med fjeder, så der er mulighed for at indstille lampen, som man ønsker. 360° rotation på basen, og lampehovedet kan justeres. Touch-betjent switch på lampehovedet. Auto-sluk efter 5 timer.

 

2.229,71 kr.

(2.787,13 kr. inkl. moms)

Varenummer: 408.2550

Unilux Jazz Ergonomisk bordlampe med QI oplader

Model JAZZ er udstyret med en meget effektiv 6W LED belysning, og fungerer samtidig som en oplader til smartphones, da den er udstyret med USB-port og trådløs oplader (Qi-certificeret, kompatibel med de fleste nyere smartphones).

 • Soft touch dimmer, som er placeret på foden af lampen, gør det muligt at justere lysstyrken og farveintensitetskontrollen, der svarer til forskellige aktiviteter (arbejde, læsning og afslapning)
 • Det er muligt at justere belysningen fra din smartphone via Bluetooth forbindelse 


Køb her