Du handler som

TruSens luftrenser - bedre indeklima for dig og dine kæledyr

Få et bedre indeklima for både dig og dine kæledyr med en Leitz TruSens luftrenser

Kender du luftkvaliteten i din bolig? Ikke? – så lad TruSens vise dig den. TruSens luftrenseren kan vise dig i real-time, hvordan luftkvaliteten i rummet er. Og med de smarte SensorPod måles luftkvaliteten i hele rummet, ikke bare i nærheden af luftrenseren.

Luftrenseren kan blandt andet hjælpe med at fjerne allergener som pollen, støv, luftbårne vira med videre fra luften for en renere luft i hjemmet. En luftrenser fra TruSens er derfor oplagt til dig med kæledyr og som ønsker at have kontrol over indeklimaet i dit hjem. TruSens True HEPA-filter hjælper med at fange op til 99,97% af kæledyrsskæl og -hår, og hjælper med at eliminere almindelige kæledyrslugte.

Kæledyrs 3-i-1 HEPA tromlefilter

Leitz TruSens 360 graders kæledyrs 3-i-1 HEPA-filter opfanger 99,97% af partikler @0,3 mikron og fjerner VOC-gasser og lugte fra alle retninger. En UV-C-lampe dræber bakterier, der kan blive fanget i filteret.

Læs mere

Måler forurenende stoffer

Drag fordel af renere luft overalt, ikke kun i nærheden af luftrenseren. SensorPod, der er placeret på tværs af rummet fra luftrenseren, måler forurenende stoffer og sender resultaterne tilbage til renseren. Dette sikrer, at hele rummet har renere luft.

Læs mere

Reagerer på din luft

Vid, hvornår din luft er god, moderat eller dårlig. SensorPod-luftkvalitetsmålinger vises på et oplyst display. Dette giver dig ro i sindet om, at TruSens reagerer og gør sit job.

Læs mere

Fordele ved enkeltstående luftrensere

Leitz TruSens bærbare og enkeltstående luftrensere kan opsættes hurtigt og bruges fleksibelt, hvor det er nødvendigt. Omkostningseffektiv; ingen installation nødvendig. Bare tænd og gå!

Læs mere

Leitz TruSens luftrenser Z-2000 med SensorPod
ndånd renere luft med denne nytænkende luftrenser. Leitz TruSens Z2000 luftrenseren er designet til mediumstørrelse rum på op til 35m2 og har fjernmålingsteknologi og to luftstrømme. Med 360 graders filtrering, opsamler Leitz TruSens Z-2000 forurenende stoffer og neutraliserer lugt ved automatisk at tilpasse sig skiftende luftkvalitetsforhold i et rum. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som sætter sig fast i filteret. Oplev en ny slags luftrenser, som kombinerer videnskab, stil og teknologi.• Renere luft, hvor det betyder mest. Med en SensorPod, der er placeret væk fra luftrenseren, overvåges luftkvaliteten overalt i rummet for at optimere distribueringen af ren luft i hele rummet• Justerer automatisk blæsehastigheden som svar på SensorPod-luftkvalitetsmålingerne• Leitz TruSens holder dig informeret. En farvekodet, oplyst ring og en numerisk værdi kommunikerer god, moderat eller dårlig luftkvalitet• PureDirect teknologi bruger to luftstrømme til at distribuere luften bedre, og derved leveres en rene luft mere effektivt• 360 grader partiklelfilter fanger forurening og VOC-gasser/lugt fra alle retninger. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som sætter sig fast i filteret.• Det moderne design med den elegante touch-kontrol og integreret håndtag passer perfekte i de fleste rum• Ideel til rum op til 35m2 med en Clean Air Delivery Rate (CADR) på 199 m3/timen for pollen, 190 m3/timen for støv og 161 m3/timen for røg• Certificeret af European Centre for Allergy Research Foundatation (ECARF)• Luftenrenseren kan forbedre luftkvaliteten indendørs ved at fjerne allegener fra luften som pollen og kæledyrsskæl, som kan give allergi.• Lydniveau på 32-66 dB

 

1.695,00 kr.

(2.118,75 kr. inkl. moms)

Skaffevare

Varenummer: 410.2415113

Leitz TruSens Luftrenser Z-3000 m/ SensorPod
Indånd renere luft med denne nytænkende luftrenser. Leitz TruSens Z3000 er designet til store rum op til 70m2 og har fjernmålingsteknologi og to luftstrømme. Med 360 graders HEPA filtrering, opsamler Leitz TruSens Z-3000 forurenende stoffer og neutraliserer lugt ved automatisk at tilpasse sig skiftende luftkvalitetsforhold i et rum.• Renere luft, hvor det betyder mest. Med en SensorPod, der er placeret væk fra luftrenseren, overvåges luftkvaliteten overalt i rummet for at optimere distribueringen af ren luft i hele rummet.• Justerer automatisk blæsehastigheden som svar på SensorPod-luftkvalitetsmålingerne• Leitz TruSens holder dig informeret. En farvekodet, oplyst ring og en numerisk værdi kommunikerer god, moderat eller dårlig luftkvalitet.• PureDirect teknologi bruger to luftstrømme til at distribuere luften bedre, og derved leveres en rene luft mere effektivt.• 360 grader HEPA-filter fanger 99,97% af partikler i størrelsen 0,3 mikron. En karbonlag fjerner VOC-gasser/lugt fra alle retninger. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som sætter sig fast i filteret.• Ideel til rum op til 70m2 med en Clean Air Delivery Rate (CADR) på 354 m3/timen for pollen, 338 m3/timen for støv og 325 m3/timen for røg.• Certificeret af European Centre for Allergy Research Foundatation (ECARF).• Det moderne design med den elegante touch-kontrol og integreret håndtag passer perfekte i de fleste rum

 

2.495,00 kr.

(3.118,75 kr. inkl. moms)

Skaffevare

Varenummer: 410.2415114

Leitz TruSens Luftrenser Z-1000
Forbedrer luftkvaliteten i dit rum. Leitz TruSens Z1000 luftrenseren er designet til brug i mindre rum op til 23m3 og har to luftstrømme. Med 360 graders filtrering mindsker forurenende stoffer i rummet og forbedrer luftkvaliteten i hjemmet ved automatisk at tilpasse sig luftkvaliteten i rummet. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som fanges i filteret. Det elegante design og kompakte stil er perfekt i alle mindre rum.• PureDirect teknologien fordeler ren luft effektivt i hele rummet• Denne patenterede teknologi bruger to luftstrømme til at distrubuerer luft længere og mere jævnt gennem dit rum• 360 grader partikel-filter fanger forurenende stoffer og et kulfilter fanger VOC-gasser/lugt fra alle retninger. UV-C-lampen dræber bakterier og mikrober, som sætter sig fast i filteret.• Enkel touch-knapkontrol af lufthastighed, UV-tilstand og filterudskiftningsindikator• Moderne design, som gør, at maskinen passer ind i ethvert hjem. Luftrenseren er let at flytte rundt på, da den har slanke, integrerede håndtag• Lydniveau: 39 - 65 dB• Ideel til rum op til 23m2 med en Clean Air Delivery Rate (CADR) på 164 m3/timen for pollen, 143 m3/timen for støv og 95 m3/timen for røg

 

995,00 kr.

(1.243,75 kr. inkl. moms)

Skaffevare

Varenummer: 410.2414112

Den anbefalede rumstørrelse i kommercielle miljøer efter model med 4 og 5 luftskift i timen (ACH - air changes per hour):
Leitz TruSens Z-3000 op til 35 kvm (4 ACH), 28 kvm (5 ACH)
Leitz TruSens Z-2000 op til 17 kvm (4 ACH), 14 kvm (5 ACH)
Leitz TruSens Z-1000 op til 12 kvm (4 ACH), 9 kvm (5 ACH)
Flere maskiner kan bruges i større rum.

Leitz TruSens Z-3000 er anbefalet eller certificeret af forskellige organisationer og myndigheder relateret til allergiforebyggelse, såsom tyske Ecarf (også Z-2000), franske Afpral og den finske Allery Association. Den belgiske regering har sat Leitz TruSens Z-3000 på sin liste over anbefalede luftrensere.