Du handler som

Tork - håndklædeark vs lufttørrer

Kravene til sikre hygiejneløsninger på offentlige steder har aldrig været højere end nu. Omhyggelig håndhygiejne er en af de bedste måder at forebygge smittespredning, og håndaftørring er en vigtig del af dette.

Læs mere
Læs mindre

Folket har talt, og de føler sig ikke længere trygge ved lufttørrere.

Kravene til sikre hygiejneløsninger på offentlige steder har aldrig været højere end nu. Omhyggelig håndhygiejne er en af de bedste måder at forebygge smittespredning, og håndaftørring er en vigtig del af dette. Vores seneste undersøgelse fra april 2020 viser, at helt op til 75% af respondenterne ønsker, at flere offentlige steder tilbyder håndklædeark som et alternativ til lufttørrere, og at 43% af disse føler sig usikre i toiletområder med lufttørrere.

Giv dine brugere et sikkert og sundt miljø

Lufttørrere producerer en større mængde luftbårne dråber, hvilket øger risikoen for smittespredning. Lufttørrere sender op til 10 gange flere bakterier ud i luften*. Træf et sikkert valg – skift lufttørrerne ud med papirhåndklædeark fra Tork.

Der findes en mere enkel løsning 
Tork PeakServe® er et hygiejnisk system, som sikrer, at håndklædearkene ligger beskyttet og leverer ét ark ad gangen. Pakken med håndklædeark er komprimeret til halv størrelse, og systemet har derfor den højeste kapacitet på markedet. Færre genopfyldninger fører til et hurtigere brugerflow uden trængsel i toiletområdet.

Træf et sikkert valg

  • Papirhåndklædeark er den mest hygiejniske måde at tørre hænder på og sikrer, at bakterier fjernes bedre end ved andre metoder**
  • Meget hurtigere end lufttørreren. Når dine gæster hurtigt kan få fat i et håndklædeark og komme videre, undgår I kø ved håndvaskene, hvilket gavner både håndhygiejnen og overholdelsen af social afstand.
  • Håndklædeark kan bruges til mere end bare håndaftørring. Gæsterne kan også få pudset næse, få rettet på make-up’en, få klaret medicinske behov, eller de kan bruge håndklædeark til at undgå at røre direkte ved dørhåndtag mm. Elektroniske lufttørrere kan kun én ting.


Gør din virksomhed klar til den nye hygiejnestandard

Tork PeakServe® Continuous® håndklædeark, H5/H5 Mini

• Højeste kapacitet på markedet resulterer i færre genopfyldninger, bedre hygiejne og bedre brugerflow

• En-ad-gangen dispenserfunktion og refill-bundter der hæfter sig til hinanden mindsker forbrug og spild

• Komprimeret emballage sparer transport og plads

Køb her


Tork Midsize Toiletpapir uden hylse,T7

• Uden hylse, intet affald, bare papir!

• Kompakte ruller – færre genopfyldninger, reducerer transport og sparer plads på lageret

• 11% lavere CO2 -udledning***

Køb her

Tork Skumsæbe, S4

• Mere kontrolleret forbrug af sæbe mindsker forbrug og spild

• Sparer vand

• Færre genopfyldninger sparer tid for rengøringspersonalet

Køb her

*Best et al, J Hosp Infection, 2014
**Huang, C Mayo Clinic, 2011
***Environmental life cycle assessment (LCA) sammenligning af konventionel Toiletpapir med Coreless Midsize Toiletpapir udarbejdet af Essity (jævnfør ISO14044) og vurderet af tredjepart SweRea (RISE Research Institutes of Sweden)

Om undersøgelsen
Undersøgelsen er udarbejdet af United Minds i samarbejde med CINT i april 2020. Den dækkede de fire markeder: Tyskland, Frankrig, Spanien og Sverige. I alt 4.035 respondenter deltog i undersøgelsen.