Du handler som

Opbevaring og organisering på hjemmekontoret

Der er ingen undskyldning for et rodet hjem, når du har anskaffet dig gode opbevaringskasser. Når arbejdsdagen er slut, skal du let kunne slippe af med papir, kabler, saks, hæftemaskine og læsebriller. Den næste dag kan du starte med et rent skrivebord og få frem, hvad du har brug for.

Forberedelse og tilrettelæggelse er nøglen til en god balance mellem arbejdsliv og privatliv, og farve holder dig motiveret og produktiv. Find de produkter, der passer ind i dit arbejdsområde og opfylder dine skiftende behov. Fra kontorartikler som hæftemaskiner, opbevaringsskuffer til mobiler, der også kan blive rengøringsskuffer, og ergonomiske produkter, der giver dig energi både på arbejdet og privat. Med et stort udvalg af farver og materialer kan du designe dit hjemmekontor i din egen stil.

1 produkter
Tilbud
Leitz MyBox opbevaringsboks m/låg
Leitz MyBox opbevaringsboks er robust og lavet i premium kvalitetsmateriale i en højglans finish med tofarve effekt. Til hurtig, let og attraktiv opbevaring af dokumenter, tidsskrifter og forskelligt tilbehør. Det stabelbare system giver en optimal løsning til organisering af diverse ting. • Med låg• Unik tofarvet design; uigennemsigtigt materiale med skinnende finish• Diskret klik-i funktion holder låget på plads samtidig med, det er let at åbne• Lavet i robust, ridseafvisende og vandtæt ABS materiale• BPA fri og fødevaregodkendt

Spar 39%

304,12 kr. 187,50 kr. 

Varenummer: 149.52161001