Du handler som

Vi er her for at hjælpe dig i mål med den nye hygiejnestandard

Vi ved, at COVID-19 har haft konsekvenser for din virksomhed, og vi forstår de udfordringer, du står med i disse usikre tider. Redoffice Konpap A/S og Tork er med dig, når du begynder at vende tilbage til hverdagen, og sammen vil vi skabe en ny normal. Det indebærer en ny hygiejnestandard, som det er alles ansvar at opretholde, men dit ansvar at sikre. Det hjælper Tork dig med. Vi støtter dig i at hjælpe dine kunder sikkert videre og samtidig beskytte dine medarbejdere.

Ny hygiejnestandard kræver omhyggelige hygiejnerutiner

Vi vil gerne introducere dig til Tork “Back to Business” værktøjskassen, som indeholder materialer og skilte, der oplyser dine medarbejdere og brugere i sikre hygiejnerutiner. I værktøjskassen finder du håndvaskeplakater, spejl-stickers, anbefalinger til placering af dispensere, rengøringstjeklister og meget mere. Vi har desuden udvidet vores hjemmeside med indsigter fra den nyeste forskning og retningslinjer, du skal være informeret om i forbindelse med genåbningen. Her ligger bl.a. et white paper samt oplysningsgrafikker og videoer om hygiejne i forbindelse med engangsprodukter som papirhåndklæder og servietter. 

Besøg tork.dk/hygiejnestandard, hvor du kan hente information, materialer til download samt Tork produktanbefalinger – alt sammen til hjælpe dig med at nå i mål med den nye hygiejnestandard.

Nå i mål med den nye hygiejnestandard med disse Tork produktløsninger

Tork PeakServe® Continuous® Håndklædeark, H5

  • Højeste kapacitet på markedet resulterer i færre opfyldninger, forbedret hygiejne og bedre brugerflow
  • En-ad-gangen dispenserfunktion og refill-bundter der hæfter sig til hinanden mindsker forbrug og spild
  • Komprimeret emballage sparer transport og plads

Tork Midsize Toiletpapir uden hylse, T7

  • Uden hylse, intet affald, bare papir!
  • Kompakte ruller – færre opfyldninger, reducerer transport og sparer plads på lageret
  • 11% lavere CO2-udledning***

Tork Skumsæbe, S4

  • Mere kontrolleret forbrug af sæbe mindsker forbrug og affald
  • Sparer vand
  • Færre genopfyldninger sparer tid for rengøringspersonalet

*Om undersøgelsen Undersøgelsen er udarbejdet af United Minds i samarbejde med CINT i april 2020. Den dækkede syv markeder: UK, USA, Kina, Tyskland, Frankrig, Spanien og Sverige. I alt 7.067 respondenter deltog i undersøgelsen.