Du handler som

Flex desk – arbejd på flere pladser

At arbejde hjemmefra og på kontoret betyder, at du skifter arbejdsplads, og det kræver produkter, der holder dig mobil og produktiv.

Rejsetasker er perfekte til opbevaring af alle dine ting og sager. De organiserer og beskytter også alt det andet tilbehør, du har brug for. EVA-materialet i høj kvalitet rengøres let med varmt vand og sæbe. Derefter kan du nemt lægge dem i en taske eller computerkuffert sammen med dine mobile enheder.

Brugere har brug for små og lette produkter til pendling. I dag er der et kompakt tastatur, der let passer i rygsækken, hvilket gør det rejsevenligt.

Tilslutning til flere enheder kan være en udfordring, og brugerne ønsker fleksibiliteten til at skifte mellem personlige computere og arbejdscomputere og -enheder.

1 produkter
Kensington Easy Riser™ Go laptopstander
Kombiner ergonomiske fordele med teknologisk hjælp fra Kensington® SmartFit® Easy Rise™ Go. Justerbar ergonomisk laptop riser og kølestand (grå). Det slanke 2-i-1-design kan justeres i højde og vinkel for at forbedre kropsholdning, øjenjustering og nakke- og skulderkomfort, samtidig med at den bærbare computers interne komponenter er kølige. Skridsikre fodpuder forhindrer stativet i at glide fremad, polstrede indsatser giver en sikker pasform til din enhed, og det slanke foldbare design er lavet til rejser. Brug med et eksternt tastatur og en mus (sælges separat). Understøtter 14” standard- og gaming-bærbare computere.- SmartFit®-systemet forenkler ideel ergonomisk højdepositionering ved hjælp af videnskabeligt dokumenteret forskning for at understøtte korrekt pasform- Bemærk: SmartFit-systemet er designet til at fungere med korrekt bærbar skærmhøjde og kan ikke bruges sammen med tablets- Højdejusterbar, så brugerne kan løfte den bærbare computer eller tablet så højt som 215 mm (8,5 tommer) for optimal øjenjustering- Sammenfoldelig dobbelt kickstand-struktur giver ekstra visnings- og højdefleksibilitetsmuligheder inden for et pladsbesparende skrivebordsområde- Stabilitetsfokuseret design bruger teksturerede polstrede indsatser og en bred bundkant med frontlæbe for at sikre en sikker pasform- Skridsikre silikone fodpuder, der holder din enhed på plads, mens du arbejder- Pro luftcirkulation spreder varmeopbygning for at forlænge levetiden på enhedens batteri og interne komponenter- Smart bærbarhed giver et pladsbesparende fodaftryk, der kan passe til en række forskellige skrivebordspladser- Flad og slank foldestruktur, indbygget håndtag og slidstærke hårde kanter for ekstra beskyttelse gør bærbar Riser ideel til rejser

 

204,62 kr.

(255,77 kr. inkl. moms)

Skaffevare

Varenummer: 118.50421