Du handler som

Flex desk – arbejd på flere pladser

At arbejde hjemmefra og på kontoret betyder, at du skifter arbejdsplads, og det kræver produkter, der holder dig mobil og produktiv.

Rejsetasker er perfekte til opbevaring af alle dine ting og sager. De organiserer og beskytter også alt det andet tilbehør, du har brug for. EVA-materialet i høj kvalitet rengøres let med varmt vand og sæbe. Derefter kan du nemt lægge dem i en taske eller computerkuffert sammen med dine mobile enheder.

Brugere har brug for små og lette produkter til pendling. I dag er der et kompakt tastatur, der let passer i rygsækken, hvilket gør det rejsevenligt.

Tilslutning til flere enheder kan være en udfordring, og brugerne ønsker fleksibiliteten til at skifte mellem personlige computere og arbejdscomputere og -enheder.

1 produkter
Tilbud
Kensington Keyboard trådløst Advancefit
Et tastatur er altid den bedste mulighed for maksimal produktivitet.Advance Fit ™ kombinerer et kompakt, slank design sammen medbekvemmeligheden ved et tastaturlayout i fuld størrelse.- Trådløst tastatur med USB modtager med 128 AES krypetering for GDPR efterlevelse- Pan-nordisk tastatur- Kombatibel med Windows og MacOS- Numerisk tastatur

Spar 38%

724,91 kr. 455,45 kr.

Varenummer: 118.72344