Du handler som

Ergonomi på hjemmekontoret

Få en perfekt work-life-balance med den rigtige kropsholdning på din arbejdsplads. Hjemmekontoret er kommet for at blive for mange, og derfor er det på høje tid at skabe den rigtige ergonomi. Sørg for, at skærmen er placeret i øjenhøjde, så du holder hovedet lige mod skærmen. Et bærbart stativ gør jobbet ved at få din bærbare skærm højere.

Hold dine arme lidt over 90 grader i forhold til bordet, du skal muligvis skaffe en siddepude til din køkkenstol eller udskifte den med en siddebold eller skammel. Lad dine hænder hvile afslappet mod en håndledsstøtte, så du ikke belaster dine hænder unødigt, når du skriver på tastaturet eller klikker rundt med musen. Varier din position og arbejde stående fra tid til anden.

1 produkter
Leitz Ergo Cosy ergonomisk ståmåtte
Leitz Ergo Cosy ergonomisk ståmåtte er den perfekte skrivebordsmåtte, der hjælper med at skabe et behageligt og aktivt arbejdsområde. Designet til at fremme en sund kropsholdning, forbedre cirkulationen og give stærk sålstøtte, hvilket resulterer i reduceret træthed og smerter i ben og fod, der kan skyldes langvarig stående position. Lavet af stærkt, blødt skum for øget holdbarhed i områder med meget trafik for at sikre, at måtten ikke går i stykker eller mister form over tid. Den polstrede måtte er perfekt til hjemmekontoret til brug med strømper eller barfodet. Med sit minimalistiske design og moderne fløjlsgrå finish vil denne stilfulde gummimåtte i forbedre sundhed og velvære ved ubesværet at skabe den perfekte aktive arbejdsposition. Kombiner med andre Leitz Ergo-produkter til et indbydende og fleksibelt arbejdsområde, der holder dig i bevægelse hele dagen.- Stilfuld og ergonomisk designet ståmåtte mod træthed. Passer perfekt til ståskrivebord eller andre arbejdsstationer- Den polstrede måtte er perfekt til hjemmekontoret til brug med strømper eller barfodet- Konstrueret stødabsorbering sikrer en sund kropsholdning, stimulerer blodcirkulationen og giver en stærk sålestøtte- Hjælper med at reducere træthed og smerter i ben og fødder, der kan skyldes langvarig stående position- Kompakt design med et håndtag, der gør den ideel til brug i hjemmet og på kontoret, kan let tages væk, når den ikke er i brug- Lavet af stærkt, blødt skum for øget holdbarhed i områder med meget trafik og for at sikre, at måtten ikke går i stykker eller mister sin form over tid- Materiale der er nemt at tørre rent: Rengør venligst ikke med alkoholbaserede rengøringsmidler -Plastikfri emballage- Leitz Ergo Cosy-serien kombinerer stil med førsteklasses kvalitet for at skabe et sundt og aktivt arbejdsmiljø

 

551,16 kr.

(688,95 kr. inkl. moms)

Skaffevare

Varenummer: 420.53690089