Du handler som

I Canon storformatprint TA-20 får du en billig storformatprinter som hurtigt og fleksibelt, øger produktiviteten og minimerer omkostningerne til print. TA-20 er en kompakt og intuitiv skrivebordsprinter med fuld adgang fra forsiden. Denne storformatprinter er perfekt til f.eks. skoler, arkitekter, butikker, byggepladser og den mindre håndværker som ønsker at printe netop streg- og byggetegninger eller indendørs + udendørs skilte, i mindre mængde.

Canon storformatprint TA-20 printeren har en 55 ml blæktank, innovativ billede teknologi der gør det muligt at printe til kant inden for alle rullebredder uden at gå på kompromis med dens høje printkvalitet.

Andet godt at vide om Canon storformatprint TA-20

  • 24" stor-format printer
  • 3" LCD touchscreen i farver
  • Pigmentblæksystem med 5 farver
  • Luftfremføringsystemet holder papiret fladt for at øge blæknøjagtigheden
  • Printerstøj minimeres for færre forstyrrelser
  • Beskyt data med godkendelsesprotokoller

Tryk her for læse om --> CANON LEASINGSAFTALE <--

Forbrugsstoffer

PFI-030 CYAN
PFI-030 BK
PFI-030 Yellow

Hvorfor skal vi printe vores storformat selv?

Simpelt! Det er nemmere, billigere og mere fleksibelt selv at printe i storformat med en printer lavet til det, end det er at få et trykkeri til det. Der er ikke ventetid med levering og med brugervenlig software er det nemt at finde ud af selv. Storformatprintere er den helt rigtige løsning til dig der gerne vil spare penge på f. eks. produktion af streg- og byggetegninger eller indendørs og udendørs skilte

ANDRE STORFORMATSPRINTER

Kontakt os i dag