Du handler som

Det bæredygtige og miljøbevidste er blevet en integreret del af mange brands og noget som kunder går bevidst efter, så hvorfor ikke vise at det er noget I går op i ved at vælge den bæredygtige løsning til jeres kontor der hvor I kan? Vi har et sort udvalg af bæredygtige kontorartikler. Se blandt andet de bæredygtige muligheder fra Durable, Pilot og Leitz.

Durable’s ECO produkter, bærer Blue Angel-mærket og er særlige miljøvenlige, og serien har bæredygtige egenskaber kombineret med funktionalitet, organiske former og høj kvalitet.Alle produkter i denne serie opfylder kravene til lang levetid og miljøvenlighed, da de er lavet af genanvendt plast i henhold til RAL ZU 30a. Efter endt levetid kan materialerne adskilles, sorteres og returneres til genvindingsprocessen igen.

Pilot Frixion er det miljøbevidste valg af kuglepen, da der kan købes refills til dem. Det betyder at selve kuglepennen holder længere end en almindelig kuglepen med kun én gang blæk. Derudover er etuiet til denne pen lavet er 50% genbrugsmateriale.

Leitz har deres RECYCLE serie som er en serie af kontorartikler der er klimaneutrale, 100% genanvendelige og fremstillet fra en høj procentdel recirkulerede materialer. Så hvis dit kontor skal være miljøvenligt, er Leitz RECYCLE vejen frem.

Konpap miljøkatalog

Se de mange produkter i vores sortiment som er miljøvenlige/bæredygtige. 

Vi har gjort det let for dig at finde miljøvenlige alternativer til dine kontorprodukter

Åben kataloget