Du handler som

Er du gået glip af alle fordelene ved god ergonomi det sidste år på dit hjemmekontor? Når vi langsomt begynder at slå os ned i den såkaldte “nye normal”, hvorfor så ikke bruge dette som en mulighed for at slå dig ned i en ny sund og ergonomisk arbejdsstation?

Et nyt normalt arbejdsliv med en ny sund arbejdsstation? Da vi endelig flytter fra vores hjemmekontor tilbage til vores arbejdskontor, kan det være på tide at se nærmere på din arbejdsstation og din ergonomiske opsætning.

Hjemmekontorer har været virkeligheden for de fleste i det sidste år. Med denne pludselige ændring måtte vi gøre vores hjem til kontorer. I løbet af denne tid har vi måske glemt eller overset vigtigheden af ergonomi. Når vi nu endelig vender tilbage til kontoret, er det det perfekte tidspunkt at revurdere din arbejdsstation og optimere din ergonomiske praksis.

Her er hvorfor:

Hvorfor er ergonomi vigtigt?

Hvis du oplever eller har haft smerter i din arm, hånd, nakke, ryg eller skuldre i lange skrivebordstimer, er det tid til at se på din arbejdsstation og dens ergonomiske opsætning. Sunde, ergonomiske vaner hjælper dig med at holde en sund kropsholdning og sikre variation i lange dage foran computeren. 

Variation, pauser og det rigtige arbejdsstationsudstyr er nøglen til god ergonomi. Vi har alle forskellige former og størrelser og har vores naturlige afslappede og behagelige positioner og bevægelse. God ergonomi giver dig mulighed for at skræddersy din arbejdsstation, så den passer dig bedst. 

 Ved at øve god ergonomi kan du forhindre skader og smerter, der skyldes dårlige arbejdsstationer og arbejdsgange.

Hvordan kan du gøre din arbejdsstation ergonomisk?

Hvad kan du gøre for at sikre god ergonomisk praksis på arbejdspladsen? Der er forskellige tips og tricks, der hjælper dig med din ergonomiske praksis. Du kan tage pauser, lytte til din krop og kun øve en naturlig følelse af workflow. Ligeledes kan du opgradere din arbejdsstation med det rigtige ergonomiske udstyr som Contour Designs RollerMouse.

RollerMouse er en centreret mus, der hjælper dig med at holde en lodret og korrekt kropsholdning. RollerMouse hjælper dig med at forhindre RSI og giver dine håndled mulighed for at slappe af komfortabelt under arbejdet. En centreret mus som RollerMouse hjælper også med at frigøre spændingerne i hænder, arme, nakke og ryg.

Du vil takke dig selv i fremtiden

Ikke alene vil du takke dig selv i morgen for, at din nye normal inkluderer en opgraderet og sund arbejdsstation. Vi er sikre på, at dit fremtidige selv vil være meget taknemmeligt for, at du også kom i gang med god ergonomisk praksis. 

Introduktion til sunde ergonomiske fremgangsmåder og vaner kombineret med en centreret mus som RollerMouse hjælper dig med at sikre variation på arbejdspladsen. Som et resultat vil dit fremtidige selv opleve færre smerter og reduceret risiko for almindelige skader forårsaget af lange arbejdsdage ved skrivebordet. 

Fremtiden er en ny normal. Inkluder denne nye normale i din arbejdsstation. Føl forskellen, føl dig komfortabel, føl dig afslappet og føl dig tilfreds. 

Få din RollerMouse og kom i gang med din ergonomiske praksis i dag!