Er du gået glip af alle fordelene ved god ergonomi det sidste år på dit hjemmekontor? Når vi langsomt begynder at slå os ned i den såkaldte “nye normal”, hvorfor så ikke bruge dette som en mulighed for at slå dig ned i en ny sund og ergonomisk arbejdsstation?

Et nyt normalt arbejdsliv med en ny sund arbejdsstation? Da vi endelig flytter fra vores hjemmekontor tilbage til vores arbejdskontor, kan det være på tide at se nærmere på din arbejdsstation og din ergonomiske opsætning.

Hjemmekontorer har været virkeligheden for de fleste i det sidste år. Med denne pludselige ændring måtte vi gøre vores hjem til kontorer. I løbet af denne tid har vi måske glemt eller overset vigtigheden af ergonomi. Når vi nu endelig vender tilbage til kontoret, er det det perfekte tidspunkt at revurdere din arbejdsstation og optimere din ergonomiske praksis.

Her er hvorfor:

Hvorfor er ergonomi vigtigt?

Hvis du oplever eller har haft smerter i din arm, hånd, nakke, ryg eller skuldre i lange skrivebordstimer, er det tid til at se på din arbejdsstation og dens ergonomiske opsætning. Sunde, ergonomiske vaner hjælper dig med at holde en sund kropsholdning og sikre variation i lange dage foran computeren. 

Variation, pauser og det rigtige arbejdsstationsudstyr er nøglen til god ergonomi. Vi har alle forskellige former og størrelser og har vores naturlige afslappede og behagelige positioner og bevægelse. God ergonomi giver dig mulighed for at skræddersy din arbejdsstation, så den passer dig bedst. 

 Ved at øve god ergonomi kan du forhindre skader og smerter, der skyldes dårlige arbejdsstationer og arbejdsgange.

Hvordan kan du gøre din arbejdsstation ergonomisk?

Hvad kan du gøre for at sikre god ergonomisk praksis på arbejdspladsen? Der er forskellige tips og tricks, der hjælper dig med din ergonomiske praksis. Du kan tage pauser, lytte til din krop og kun øve en naturlig følelse af workflow. Ligeledes kan du opgradere din arbejdsstation med det rigtige ergonomiske udstyr som Contour Designs RollerMouse.

Contour RollerMouse Red Wireless
Med Contour RollerMouse Red Wireless får du for alvor frihed til at flytte omkring på og med din arbejdsplads. RollerMouse Red Wireless er en ergonomisk mus designet til at give dig samme fulde kontrol, som du kender det fra RollerMouse Red, men med bevægelsesfriheden der kommer i kraft af den trådløse tilslutningsmulighed. Så arbejder du i et free-seating miljø, eller har du bare brug for ind i mellem at flytte arbejdsplads, skal du ikke længere undvære alle de fordele, du er vant til med din Contour RollerMouse. Banebrydende teknologi giver optimal effektivitet Contour RollerMouse Red Wireless har samme prisvindende aluminiums hus, samme banebrydende teknologi, avancerede rullestang og syv centrerede knapper, der er med til at øge produktiviteten, som du kender det fra RollerMouse Red. Rullestangen aflæser med største nøjagtighed både de større bevægelser og mikrobevægelserne af din cursor position, hvilket giver en rolig og behagelig arbejdsgang - i lige det tempo du ønsker det. Det giver dig optimal effektivitet og præcision. Overfladen og den store rullestang giver dig bedre kontrol over cursoren og mindre belastning af hånd, arm og skulder. Det mekaniske klik er desuden erstattet af et elektronisk klik for at eliminere unødige belastninger og minimere risiko for museskader og smerter. • Centreret ergonomisk mus med håndledsstøtte. • Trådløs tilslutning giver større bevægelsesfrihed. • Styres ved hjælp af rullestaven, der giver større frihed, kontrol og variation og letter brugen af begge hænder. • Præcision i topklasse – fra 600 til 2800 dpi. • Syv knapfunktioner – inklusive “one touch” dobbeltklik samt kopiér/sæt-ind – er med til at øge produktiviteten og ergonomien. • Velegnet til både højrehåndet og venstrehåndet betjening.

 

2.969,16 kr. 

Varenummer: 118.9351 02

Contour RollerMouse Red Plus
Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordele som de RollerMouse Red og derudover en ekstra dyb håndledsstøtte, der giver en længere og mere smidig overgang til skrivebordet. Den bløde indre kerne følger håndens form, giver aflastning til både arme og hænder ved at fordele armens belastning over et større område . RollerMouse Red Plus er solid, slank og robust aluminium med en ny avanceret rullestang og otte centralt placerede knapper med mange funktioner. Syv sensorer er placeret inde i rullestangen som følger musemarkøren position og tilpasser løbende hastighed og acceleration, sikrer at rullestangen er centreret placeret som muligt , mens den tilpasser din hastighed for at minimere mikro- bevægelse og øge effektiviteten.. Rullestangen er med en grov tekstur og er større og bedre, hvilket giver dig bedre kontrol og mindre stress. Den store overflade af rullestangen giver dig mere kontrol, når du trykker, når du skal trække og klikke. RollerMouse Red Plus er designet til nutidens IT-brugere, lige fra dem, der arbejder med CAD-programmer, for dem der arbejder med mere generelle kontorprogrammer som Office.. Den mekaniske museklik er erstattet med en elektronisk klik for at undgå unødig belastning på en masse museklik. . • Rullestangen er helt åben og tilgængelig , hvilket gør det mere intuitivt at bruge begge hænder. • Unik præcision med teknologi indeni rullestangen kan køre med op til 2400 dpi. • Hurtig og nem udskiftning af markørens hastighed fra fem forskellige hastigheder ( 800/1000/1200/1600/2400 dpi). • Otte forskellige funktioner knapperne er lavet til produktivitet og ergonomi, herunder "one-click" dobbeltklik, kopiere og indsætte. • Justerbar modstand i klikket og på rullestangen og på kliklyd. • Keyboard fødderne gør det muligt at justere højden og vinkle tastaturet for at få den bedste arbejdsstilling. • Plug & play USB installation - intet behov for separat driver. • I aluminium med aftagelig håndledsstøtte, syntetisk læder. • 2 års garanti. • Kompatibel med Apple OSX , Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98. • Mål ( højde / længde / dybde) : 2,3 cm/42 cm/15 , 5 cm.

 

2.969,16 kr. 

Varenummer: 118.9351 03

Contour RollerMouse Mobile Wireless
RollerMouse mobile er din nye ergonomiske mus på farten. Det er en kompakt version af Contours velkendte centrerede mus, som man arbejder på med hænderne placeret foran sig i en naturlig og afslappet stilling. Ved hjælp af rullestangen varierer du automatisk din arbejdsstilling gennem brugen af både højre og venstre hånd. Du undgår de mikrobevægelser, som forekommer ved brugen af en-hånds-mus og touchpad på bærbare computere – der forhøjer risikoen for musearm. Uanset om du er hjemmearbejdende, rejsende konsulent, studerende eller bare ansat på en free-seating arbejdsplads kan RollerMouse mobile forebygge og afhjælpe spændinger og smerter i kroppen. På trods af den mindre størrelse på RollerMouse mobile er dens faktiske kunnen ikke blevet mindre – funktionaliteten er den samme som på vores andre RollerMouse modeller. De fem programmerbare knapper samt rullestangen med indbygget klikfunktion er med til at øge produktiviteten og ergonomien. • Mobil centreret mus • Trådløs og kompakt – samme funktionalitet • Præcision i topklasse • Medfølgende rejseetui • Fem programmerbare knapper – inklusive kopiér/sæt-ind • Bluetooth 4.0Features: Mindre i størrelsen – ikke i funktionaliteten Selvom RollerMouse mobile er blevet en del mindre end Contours tidligere modeller så betyder det ikke, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. RollerMouse mobile har en bred rullestav, med høj præcision og dobbeltsensor, som sørger for samme funktionalitet som andre RollerMouse-modeller – på trods af den mindre størrelse. Smertefrit arbejde på farten Da RollerMouse mobile er lille, kompakt og trådløs kan du nemt tage den med dig på farten, så du kan arbejde uden spændinger og smerter. Du kan let folde rejseetuiet omkring rullemusen, så den beskyttes i tasken, samt fylder mindst muligt. Indstil den efter dine behov. Der er i øvrigt fem programmerbare knapper på RollerMouse mobile, så du kan vælge dine helt egne genveje. Bruger du ofte kopiér/sæt-ind, dobbeltklik, eller noget helt tredje, så bliver dit arbejde kun nemmere fremover. Præcision i topklasse. RollerMouse mobile har flere DPI-niveauer som styrer hastigheden og præcisionen på cursoren. Der er mulighed for at indstille den helt op til 3000 DPI som den højeste hastighed, hvilket gør dit arbejde effektivt og mere præcist. God arbejdslyst! Specifikationer: • Centreret ergonomisk mus • Trådløs tilslutning via wireless USB connector eller Bluetooth 4.0 • 600 – 1200 – 1800 - 2400 – 3000 dpi. • Dobbelt lasersensor • Rullestang med indbygget klikfunktion • End Detection • 5 programmerbare knapper • Dimensioner (h×b×d): 2,3 cm/30,5 cm/6,5 cm • Vægt: 360 g • Højre- og venstrehåndet • Plug-and-play-installation via USB – intet behov for drivere • Helstøbt aluminiumsskal • Medfølgende USB-C til USB-A kabel • To års garanti • Kompatibel med OSX og Windows

 

2.262,77 kr. 

Varenummer: 118.9300 41

RollerMouse er en centreret mus, der hjælper dig med at holde en lodret og korrekt kropsholdning. RollerMouse hjælper dig med at forhindre RSI og giver dine håndled mulighed for at slappe af komfortabelt under arbejdet. En centreret mus som RollerMouse hjælper også med at frigøre spændingerne i hænder, arme, nakke og ryg.

Du vil takke dig selv i fremtiden

Ikke alene vil du takke dig selv i morgen for, at din nye normal inkluderer en opgraderet og sund arbejdsstation. Vi er sikre på, at dit fremtidige selv vil være meget taknemmeligt for, at du også kom i gang med god ergonomisk praksis. 

Introduktion til sunde ergonomiske fremgangsmåder og vaner kombineret med en centreret mus som RollerMouse hjælper dig med at sikre variation på arbejdspladsen. Som et resultat vil dit fremtidige selv opleve færre smerter og reduceret risiko for almindelige skader forårsaget af lange arbejdsdage ved skrivebordet. 

Fremtiden er en ny normal. Inkluder denne nye normale i din arbejdsstation. Føl forskellen, føl dig komfortabel, føl dig afslappet og føl dig tilfreds. 

Få din RollerMouse og kom i gang med din ergonomiske praksis i dag!