Du handler som

Er du gået glip af alle fordelene ved god ergonomi det sidste år på dit hjemmekontor? Når vi langsomt begynder at slå os ned i den såkaldte “nye normal”, hvorfor så ikke bruge dette som en mulighed for at slå dig ned i en ny sund og ergonomisk arbejdsstation?

Et nyt normalt arbejdsliv med en ny sund arbejdsstation? Da vi endelig flytter fra vores hjemmekontor tilbage til vores arbejdskontor, kan det være på tide at se nærmere på din arbejdsstation og din ergonomiske opsætning.

Hjemmekontorer har været virkeligheden for de fleste i det sidste år. Med denne pludselige ændring måtte vi gøre vores hjem til kontorer. I løbet af denne tid har vi måske glemt eller overset vigtigheden af ergonomi. Når vi nu endelig vender tilbage til kontoret, er det det perfekte tidspunkt at revurdere din arbejdsstation og optimere din ergonomiske praksis.

Her er hvorfor:

Hvorfor er ergonomi vigtigt?

Hvis du oplever eller har haft smerter i din arm, hånd, nakke, ryg eller skuldre i lange skrivebordstimer, er det tid til at se på din arbejdsstation og dens ergonomiske opsætning. Sunde, ergonomiske vaner hjælper dig med at holde en sund kropsholdning og sikre variation i lange dage foran computeren. 

Variation, pauser og det rigtige arbejdsstationsudstyr er nøglen til god ergonomi. Vi har alle forskellige former og størrelser og har vores naturlige afslappede og behagelige positioner og bevægelse. God ergonomi giver dig mulighed for at skræddersy din arbejdsstation, så den passer dig bedst. 

 Ved at øve god ergonomi kan du forhindre skader og smerter, der skyldes dårlige arbejdsstationer og arbejdsgange.

Hvordan kan du gøre din arbejdsstation ergonomisk?

Hvad kan du gøre for at sikre god ergonomisk praksis på arbejdspladsen? Der er forskellige tips og tricks, der hjælper dig med din ergonomiske praksis. Du kan tage pauser, lytte til din krop og kun øve en naturlig følelse af workflow. Ligeledes kan du opgradere din arbejdsstation med det rigtige ergonomiske udstyr som Contour Designs RollerMouse.

Contour Rollermouse Red Plus ergonomisk mus sort B:43 cm
Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordele som RollerMouse Red og derudover en ekstra dyb håndledsstøtte, der giver en længere og mere smidig overgang til skrivebordet. Den bløde indre kerne følger håndens form, giver aflastning til både arme og hænder ved at fordele armens belastning over et større område . RollerMouse Red Plus er solid, slank og robust aluminium med en ny avanceret rullestang og otte centralt placerede knapper med mange funktioner. Syv sensorer er placeret inde i rullestangen som følger musemarkøren position og tilpasser løbende hastighed og acceleration, sikrer at rullestangen er centreret placeret som muligt, mens den tilpasser din hastighed for at minimere mikro- bevægelse og øge effektiviteten. Rullestangen er med en grov tekstur og er større og bedre, hvilket giver dig bedre kontrol og mindre stress. Den store overflade af rullestangen giver dig mere kontrol, når du trykker, når du skal trække og klikke. RollerMouse Red Plus er designet til nutidens IT-brugere, lige fra dem, der arbejder med CAD-programmer, for dem der arbejder med mere generelle kontorprogrammer som Office. Den mekaniske museklik er erstattet med en elektronisk klik for at undgå unødig belastning på en masse museklik. • Rullestangen er helt åben og tilgængelig , hvilket gør det mere intuitivt at bruge begge hænder• Unik præcision med teknologi indeni rullestangen kan køre med op til 2400 dpi• Hurtig og nem udskiftning af markørens hastighed fra fem forskellige hastigheder ( 800/1000/1200/1600/2400 dpi)• Otte forskellige funktioner knapperne er lavet til produktivitet og ergonomi, herunder "one-click" dobbeltklik, kopiere og indsætte• Justerbar modstand i klikket og på rullestangen og på kliklyd• Keyboard fødderne gør det muligt at justere højden og vinkle tastaturet for at få den bedste arbejdsstilling• Plug & play USB installation - intet behov for separat driver• I aluminium med aftagelig håndledsstøtte, syntetisk læder• 2 års garanti• Kompatibel med Apple OSX , Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98

 

2.549,00 kr.

(3.186,25 kr. inkl. moms)

Varenummer: 118.9351 03

Contour Rollermouse Mobile ergonomisk mus
RollerMouse mobile er din nye ergonomiske mus på farten. Det er en kompakt version af Contours velkendte centrerede mus, som man arbejder på med hænderne placeret foran sig i en naturlig og afslappet stilling. Ved hjælp af rullestangen varierer du automatisk din arbejdsstilling gennem brugen af både højre og venstre hånd. Du undgår de mikrobevægelser, som forekommer ved brugen af en-hånds-mus og touchpad på bærbare computere - der forhøjer risikoen for musearm. Uanset om du er hjemmearbejdende, rejsende konsulent, studerende eller ansat på en free-seating arbejdsplads kan RollerMouse mobile forebygge og afhjælpe spændinger og smerter i kroppen.På trods af den mindre størrelse på RollerMouse mobile er dens faktiske kunnen ikke blevet mindre - funktionaliteten er den samme som på vores andre RollerMouse-modeller. De fem programmerbare knapper samt rullestangen med indbygget klikfunktion er med til at øge produktiviteten og ergonomien.Mindre i størrelsen - ikke i funktionaliteten:Selvom RollerMouse mobile er blevet en del mindre end Contours tidligere modeller, så betyder det ikke, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. RollerMouse mobile har en bred rullestav, med høj præcision og dobbeltsensor, som sørger for samme funktionalitet som andre RollerMouse-modeller - på trods af den mindre størrelse.Smertefrit arbejde på farten:Da RollerMouse mobile er lille, kompakt og trådløs, kan du nemt tage den med dig på farten, så du kan arbejde uden spændinger og smerter. Du kan let folde coveret omkring rullemusen, så den beskyttes i tasken samt fylder mindst muligt.Indstil den efter dine behov:Der er i øvrigt fem programmerbare knapper på RollerMouse mobile, så du kan vælge dine helt egne genveje. Bruger du ofte kopiér/sæt-ind, så bliver dit arbejde kun nemmere fremover.Præcision i topklasse:RollerMouse mobile har flere DPI-niveauer, som styrer hastigheden og præcisionen på cursoren. Der er mulighed for at indstille den helt op til 3000 DPI som den højeste hastighed, hvilket gør dit arbejde effektivt og mere præcist. God arbejdslyst!• Rullestav bredde: 10 cm• Med scrollhjul• 5 (programmerbar) knapper• Vælg mellem cursorhastigheder på 600 til 3000 dpi• OSX & Windows• Tilslutning: Kablet USB, Trådløs via USB-dongle eller Bluetooth 4.0• Plug & Play - Intet behov for drivere• Medfølgende kabel: USC-C til USB-A kabel

 

1.499,00 kr.

(1.873,75 kr. inkl. moms)

Varenummer: 118.9300 41

RollerMouse er en centreret mus, der hjælper dig med at holde en lodret og korrekt kropsholdning. RollerMouse hjælper dig med at forhindre RSI og giver dine håndled mulighed for at slappe af komfortabelt under arbejdet. En centreret mus som RollerMouse hjælper også med at frigøre spændingerne i hænder, arme, nakke og ryg.

Du vil takke dig selv i fremtiden

Ikke alene vil du takke dig selv i morgen for, at din nye normal inkluderer en opgraderet og sund arbejdsstation. Vi er sikre på, at dit fremtidige selv vil være meget taknemmeligt for, at du også kom i gang med god ergonomisk praksis. 

Introduktion til sunde ergonomiske fremgangsmåder og vaner kombineret med en centreret mus som RollerMouse hjælper dig med at sikre variation på arbejdspladsen. Som et resultat vil dit fremtidige selv opleve færre smerter og reduceret risiko for almindelige skader forårsaget af lange arbejdsdage ved skrivebordet. 

Fremtiden er en ny normal. Inkluder denne nye normale i din arbejdsstation. Føl forskellen, føl dig komfortabel, føl dig afslappet og føl dig tilfreds. 

Få din RollerMouse og kom i gang med din ergonomiske praksis i dag!