Du handler som

VELKOMMEN TILBAGE TIL KONTORET

Det er nu, vi skal finde tilbage til fællesskabet ved kontoret – ved kaffemaskinen, ved samarbejdet, på tværs af funktioner. Og derfor er det vigtigt, at have de rette værktøjer og produkter klar, når medarbejderne kommer retur til kontoret. Har i de rigtige makulatorer, whiteboards eller docking stationer til at skabe et effektivt arbejdsmiljø? Og har i overhovedet fået købt hæfteklammer og plastlommer og omslag? Her på siden har vi samlet de produkter, som er relevante at have i fokus, når I nu vender tilbage til kontoret. Bliv inspireret og ikke mindst klar til arbejdet.

Køb produkter indenfor mærkerne Leitz, Kensington, Rexel, Nobo og GBC og få en flot gave! Læs mere her og vælg din gave

LEITZ WOW TIL EN FRISK START PÅ KONTORET

Farver påvirker ikke kun vores velfærd – det har også en positiv effekt på vores arbejde. Så ændr arbejdsrummet med stilfulde kontorprodukter, som viser din personlighed.

Se Leitz WOW produkterne her

LEITZ COSY - FØL DIG HJEMME

Forberedelse og organisering er nøglen til at god work/life balance. Leitz Cosy produkterne er designet til perfekt at passe ind i din arbejdsdag, om det så er på kontoret eller hjemmekontoret

INSPIRER TIL SAMARBEJDE MED NOBO

Lige meget, om du vil inspirere til nye ideer og samarbejde eller kommunikere med klarhed, er Nobos Impression Pro whiteboards vejen frem. Fås i widescreen og standard format.

ERGONOMI PÅ ARBEJDSPLADSEN

Med ergonomiske produkter som musemåtter og fodstøtter fra Kensington og Leitz er dine medarbejde sikret en behagelig arbejdsdag uden gener.

TRUSENS – FORDI REN LUFT BETYDER NOGET

Træk lettere vejret på kontoret ved at reducere luftbårne allergener med en TruSens luftrenser. Med 360 graders filtrering og avanceret luftrenser-teknologi forbedrer TruSens luften på kontoret eller hjemmekontoret.

DATABESKYTTELSE

Med en makulator fra enten Rexel eller Leitz er du sikker på, at makulerer dine dokumenter sikkert. Med en automatisk Autofeed makulator gør maskinen endda hele arbejdet for dig.

Læs mere om Leitz/Rexel makulatorer

SIKKERHED PÅ KONTORET

Med alle eller de fleste medarbejdere tilbage på kontoret er det vigtigt at tage højde for sikkerheden – antallet af medarbejdere, placering af medarbejdere og så videre. Afskærmning fra Nobo kan være med til at skabe en sikker arbejdsplads

LEITZ RECYCLE VISER DIT VALG FOR MILJØET

At beskytte miljøet har aldrig været lettere med disse miljøvenlige kontorartikler. Recycle produkterne er CO2-neutrale, 100% genanvendelige og lavet af en høj procentdel af genanvendelige materialer.

Se Leitz Recycle produkter her