Du handler som

Quadro miljøstation

Cube-design Quadro opbevaring miljøstation

Miljøbevidst sortering 

Quadro miljøstation kan sammensættes i mange forskellige kombinationer; med 11 farver på korpus og 47 farver på fronter og valget mellem 1, 2 eller tre rum, kan man nemt få sin miljøstation designet så den passer ind lige der hvor man mangler den.

Med de mange sammensætningsmuligheder for Quadro miljøstationen er det nemt at være miljøbevidst og sortere helt ud i kategorierne. Og når man selv bestemmer hvordan systemet skal sammen sættes er det nemt at have mange enkelt spande rundt omkring til f. eks flasker eller færre større stationer hvor alt er samlet i et.

Posestativ

I miljøstationen sidder poserne fast på et stativ med udtræk og ramme, som sikrer, at de altid sidder godt fast, så affaldet altid rammer i posen og ikke ved siden af. Dette system gør også at posen er nem at skifte.

Teknisk information 

Vores tre standardudskæringer er: aflang, trekant og rund. Miljøstationen i et rums bredde er på sokkel med skjulte hjul, så miljøstationen kan flyttes rundt efter behov.  Standardgreb på en Quadro miljøstation er runde indfræste greb i børstet stål, men du kan frit vælge et af vores aflange indfræste greb i stedet. Disse fås i hvid, alu eller sort.  Der er altid 10 års garanti på Quadro miljøstation.   

Vil du høre mere om Quadro miljøstation er du velkommen til at udfylde formularen i bunden af siden og så kontakter vores specialist dig hurtigst muligt.

Har du brug for hjælp til valg af miljøstation?

Så skriv til Louise, hun hjælper dig videre.

Send

Tak for din besked, vi kontakter dig snaret muligt.

Der skete en fejl

Louise Larsen

Møbelkonsulent

+45 29 69 00 75

lbl@redofficekonpap.dk