Du handler som

ADAPT BOARD størrelser 1300 mm. & 1500 mm.

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Tilbringer du utallige timer ved dit skrivebord og computer? Hvorfor ikke gøre det ekstra mageligt, med et 100% personligt setup? 

ADAPT BOARDET består af en tavle, i størrelserne 1300 mm. og 1500 mm., kabelbakke og lydabsorberende bagvæg (klasse b) i én. Dertil kan du mikse og matche flytbare moduler efter behov. Tavlen er lavet i metal og derfor magnetisk.

Find flere billeder længere nede på siden. Tankerne bag kollektionen er at skabe et smukt, funktionelt og strømlignet design, der er unikt for den enkelte person. Derfor er der tænkt over enhver detalje, lige fra de runde kanter omkring bagvæggen, til kabeludtræk og en gnidningsfri måde at flytte rundt på modulerne.

APTO ADAPT BOARD består af en tavle, kabelbakke og akustisk væg (klasse b). Den leveres som standard i sort med mørkegrå filt.

Køb APTO Adapt Board her

Skab dit eget udtryk

Du kan personliggøre skrivebordet med APTO Adapt Board og dets flytbare moduler, der kan tilpasses nøjagtig dine behov.

Andre farver på tavle og filt vil indgå i projektorienteret opgaver, hvor der vil være et pristillæg på valgte farver. Billederne herunder er vores bud på farvesammensætninger og lagerføres ikke. Ta’ fat i din kontaktperson hos Redoffice Konpap, for at høre nærmere.

APTO filtskuffe

Se også de flotte filtskuffer hvor filten er fremstillet af 70% upcycled plastikflasker fra havene, som fremmer det bæredygtige aspekt.