Du handler som

Alt til dit hjemmekontor

For nogen er hverdagen så småt begyndt at komme tilbage – men for de fleste er det business as unusual – og det er ofte på hjemmekontoret. Derfor kan vi hjælpe dig med alle de produkter, du mangler til dit hjemmekontor – måske også et par stykker, som du ikke vidste, du manglede. Se vores store udvalg indenfor ergonomiske produkter, visuel kommunikation, luftrensere, traditionelle kontorartikler og makulatorer her på siden og bliv inspireret.

Ergonomi på hjemmekontoret

En god ergonomisk hjemmearbejdsplads er vigtig for at forhindre skader såsom smerter i arme, nakke, skuldre og øjne. Kensington og Leitz tilbyder enkle løsninger, som gør enhver hjemmearbejdsplads behagelig og ergonomisk. Kensingtons SmartFit system gør det let for dig at tilpasse produktet efter dit behov og præferencer, og Leitz’s nye serie af ergonomiske produkter fås i 4 friske farver. Prøv musemåtter, håndledsstøtter, ergonomiske mus og meget andet.


En overskuelig arbejdsplads

Struktur på arbejdspladsen øger produktiviteten. Med smart og moderne skrivebordstilbehør og opbevaringsløsninger fra Leitz WOW serien, kan du også sikre en ryddelig og organiseret arbejdsplads derhjemme på kort tid. Uanset, om du leder efter opbevaringsbokse, mapper, hæftemaskiner eller papirkurve, gør de stilfulde, farverige Leitz kontorartikler det lettere at arbejde hjemmefra.

GDPR på hjemmekontoret

Vælg også sikkerhed på hjemmekontoret. GDPR lovgivningen gælder naturligvis også, når du arbejder hjemmefra. En makulator er en passende og pålidelig løsning til bortskaffelse af fortrolig papirbaseret data. Både Leitz og Rexel tilbyder makulatorer til hjemmebrug. Det kompakte og moderne design har gjort Leitz til en favorit på hjemmekontoret, mens Rexel giver dig det største udvalg af sikre modeller til brug i hjemmet.

Det rette IT-udstyr

På hjemmekontoret skal IT-udstyret selvfølgelig være i orden, så du let og hurtigt kan udføre dine arbejdsopgaver. Heldigvis har Kensington et stort udvalg af IT-udstyr fra docking-stationer og trackballs til monitorarme, tastaturer, adaptere og meget andet. Find det store udvalg her på siden.

Visuel kommunikation

Vi har også et stort udvalg af hjælpemidler til visuel kommunikation, som understøtter dine behov på hjemmekontoret eller til hjemmeundervisning. Nobo har blandt andet en whiteboard skrivebordsblok, som er det perfekte værrktøj til at noter på, whiteboards, som kan hjælpe til at holde overblik, og meget andet.

Ren luft på hjemmekontoret

Med en luftrenser fra Leitz TruSens kan du sikre dig ren luft på dit hjemmekontor. Luftrenseren kommer i tre størrelser, som dækker henholdsvis 23, 35 og 70m2. De to store modeller, har en unik Sensorpod, som måler luftkvaliteten i hele rummet. Luftrenseren er et smart valg, hvis du lider af allergi som pollenallergi eller kæledyrsallergi eller ønsker renere luft med færre luftbårne mikroorganismer som virus og bakterier. Køb TruSens luftrensere og få et bedre indeklima i dag.