Affaldssortering

Sådan får du orden i din Affaldssortering – Og ro på (miljø)samvittigheden:
Affaldssortering er blevet en del af vores hverdag over de sidste år. Affaldssortering er godt for miljøet da der giver mere materiale til genbrug. Der er krav om at affald fra både husstande og forretninger nu skal sorteres inden det smides ud. Der er forskellige kategorier for sortering. Variation i reglerne fra kommune til kommune. Hos Redoffice Konpap går vi ind for bæredygtigt forbrug og affaldssortering er en stor del af dette.

1 til 20 af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 20 af 66

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
4

Generelle regler for sortering af affald:
- Plast
- Metal
- Glas
- Papir
- Madaffald
- Restaffald


Tjek ved din kommune hvad reglerne er for jer og hvad disse kategorier indeholder og er sammensat hvor du bor/har kontor.

Når vi sorterer vores affald gør vi det nemmere at genbruge de ting der kan genbruges enten til at lave ny energi eller nye produkter, dette er ikke alene god økonomi, det er også godt for miljøet og nedsætter vores udledning af CO2. Hvis du vil læse mere om sortering af affald og fordele ved dette kan du læse denne artikel fra Miljøstyrelsen.

Hos Redoffice Konpap er vi forhandlere af MultiLine, som har flere lækre løsninger for affaldssortering. Og selvfølgelig er langt de fleste løsninger fra Multiline lavet af genanvendte materialer og kan anvendes igen og igen hvis det bliver bortskaffet korrekt efter endt brug. Så tag et kig på deres systemer i genbrugsplast, de har et stort udvalg af både skraldespande, pedalspande og stativer. Her kan du få affaldsspande med soft-touch åbne- og lukkesystem samt vippe låg. Ved køb af New Icon serien og Bo Pedal Bin støtter man samtidig The Ocean Cleanup kampagnen.

Hold styr på hvad der skal i hvilken spand med mærkater med de forskellige kategorier, så kommer du aldrig til at smide noget i den forkerte spand.

Kontakt os:
Hvis du står og mangler en løsning til at sortere dit affald så kontakt os på tlf 96 19 40 00 eller mail og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde en løsning der passer til dig og dine behov.