Du handler som

Filter
5 produkter
Kay Bojesen Abe
Designikonet fra 1951. Nogle af de fornemmeste eksempler på tidløs skandinavisk kunst - livsvarige designklassikere. FSC®-certificeret.

 

800,00 kr. 

Varenummer: 593.39250

KitchenAid Elkedel 1,25 L
Kuppelformet elkedel i et kompakt og stilfuldt design. Koger hurtigt vand pga. kedlens størrelse, er nem i brug og har visuelt feedback i form af tænd/sluk-knap med LED-indikatorlys. • Kedlen har en enkeltvægskonstruktion i rustfrit stål med indvendige vandniveaumærker, bred påfyldningsåbning, drypfri tud og glat håndtag i aluminium. • Solid, stabil og nem at bruge. • Aftageligt kalkfilter, 360° base og låg i aluminium. • 2200 watt.

 

800,00 kr. 

Varenummer: 591.17329

Morsø Faro lanterne
Morsø Faro lanterne et smukt pejlemærke i mørket. Fremstillet af sort pulverlakeret jern med hank i børstet rustfrit stål. Faro er det italienske ord for fyrtårn, og det er indlysende, at formgivningen af denne smukke lanterne netop er inspireret af stolte og knejsende fyrtårn. Lanternen åbnes med låget i toppen, hvilket giver det flotte og helt enkle look, og desuden undgås klaprende sidelåger. Lanternen er meget robust i kraftigt jern med tykt glas, og fødderne kan justeres, så den står plant og stabilt og samtidig hæves lidt fra underlaget. Der er vanddræn i bunden, og den sorte pulverlakering er velegnet til al slags vejr. Design Hans Sandgren Jakobsen. Dimensioner: H:80 x B:28 x D:28 cm. Sort.

 

800,00 kr. 

Varenummer: 591.14271

SACKit BOOMit Bluetooth højtaler
Højtaleren, med uovertruffen lyd i smukt dansk design. Fungerer også som oplader og powerbank. Op til 6 timer brug og Bluetooth 5.0. Output power: 50W, AUX.

 

800,00 kr. 

Varenummer: 120.60700

SACKit WAKEit Multifunktionel clockradio, Pearl
Nyd den seneste DAB+ teknologi med den elegante WAKEit fra danske SACKit. Kompakt og elegant DAB+ radio udstyret med clockradio/alarmfunktion, Bluetooth og wake-up light, som sikrer, at du hver morgen kan vågne mere behageligt. Takke være en stimuleret solopgang vil du gradvist og naturligt blive vækket med det helt rette lys og til tonerne af din favorit kanal. En naturlig og gradvis vækning vil få dig til at føle dig mere udhvilet og mindre stresset. WAKEit har integreret trådløs oplader på toppen. Placer din telefon på X’et og start dagen med en fuldt opladet telefon – nemmere bliver det ikke. Du kan også via Bluetooth afspille din favoritmusik. Den perfekte radio til soveværelset kombinerer lækkert dansk design og høj kvalitet af materiale og funktioner. WAKEit er beklædt med Fiord stof fra danske KVADRAT. Konstruktionen af stoffet Fiord kombinerer melange garn med ensfarvet garn, hvilket skaber et unikt farvespil på stoffets overflade. Specifikationer: - Digital clock radio- DAB+/FM radio- Bluetooth højtaler- Wake-up light- QI wireless charger, 10W- Tekstil fra KVADRAT

 

800,00 kr. 

Varenummer: 120.60750