Elefantfod

10 vare(r)

pr. side

10 vare(r)

pr. side

1

Elefantfod og stiger kommer i forskellige højder og konfigurationer, fra korte en-trins modeller til forlængelige stiger, der giver dig mulighed for at komme ind på taget. Modeller giver dig den rækkevidde, du har brug for. Uanset om du har brug for adgang til noget på en høj hylde indendørs eller laver tag eller dormer reparationer, kan elefantfod og stiger hjælpe.


Få en lille lift
Små trinstole giver dig et eller to ekstra trin i højden, så du nemt kan nå ting på høje hylder eller få adgang til toppen af ​​en lille struktur uden at skulle trække en stor stige ud. Vælg mellem enkle og lette plastmodeller eller tunge kommercielle modeller med en høj kapacitet.


Loft og tag adgang
Når du har brug for at nå endnu højere, skal du stole på en trappestige eller forlængelsesstige. Glasfiber- og stålmodeller giver dig lang levetid og pålidelighed.


Let at transportere
Foldingstapler og stiger er nemme at transportere og opbevare, fordi du bare kan folde dem op og kaste dem i en lastvogn eller bagagerum til hovedet til værkstedet. For sikkerheden skal du kigge efter skridtstole og stiger med håndlister på siden og husk at bære en hardhat, mens du arbejder på en byggeplads.