Printere

Når du vælger en printer, er der flere typer at vælge imellem. Fra bærbare fotoskrivere til laserprintere til kontoret, der er et stort udvalg på lager hos Redoffice Konpap. Maksimere produktiviteten i et lille kontor med en all-in-one printer til at oprette forbindelse til flere computere, scanne, lave kopier og endda håndtere faxer på tværs af et trådløst netværk og gøre det nemt for flere kollegaer at samarbejde. Alternativt kan du tilfredsstille en stor virksomhed med professionelle printere fra anerkendte mærker, som Epson, Canon, Brother og HP printere, netværk eller trådløse printere, tilbehør og forsyninger.

Den ideelle type printer og den foretrukne teknologi afhænger af volumen og type arbejde, og hvor ofte du vil købe blæk.1 til 20 af 51

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 20 af 51

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
3

Er du på udkig efter en blækprinter?

En af de mest alsidige printertyper, inkjet-printere kan producere skarpe tekstdokumenter, detaljerede fotografier og grafik. Priserne på inkjetprintere på Redoffice Konpap er typisk lavere end laserprintere og er ofte mindre i størrelse. Både deres alsidighed og deres størrelse gør dem til et ideelt valg for et hjemmekontor, kollegieværelse eller område med begrænset plads. Selvom blæk til denne type printer typisk er billigere end toner, kan det være nødvendigt at udskifte patroner oftere. For en god kvalitet, universal printer, vælg en blækpatron.

Se vores store udvalg af laserprinter

Den første af denne type var Canon-printere, der blev introduceret sidst i 1900 tallet. På grund af deres evne til at udskrive hurtigt med skarp, klar tekst, er de stadig populære i dag. Hæfteklammer bærer laserskrivere i både farve- og sort-hvide modeller, og begge typer bruger toner frem for blækpatroner. Selv om toner ofte koster mere end blæk, varer det typisk længere og resulterer i lavere printside pr. Side. Laserskrivere er også ofte hurtigere end deres inkjet-modstykker. Brug en farvelaserprinter til skarpe, professionelle brochurer, regneark og flyers, og gå med en sort / hvid model til håndtering af enkle tekstdokumenter.

Alt-i-en-printere der kan alt!

Ellers kendt som multifunktionsprintere, er alle tilgængelige som både inkjet- og laserprintere. Ved print, kopiering, scanning og undertiden faxfunktioner tager en alt-i-en printer mindre plads end tre eller fire separate enheder og er ofte billigere. Dette og det faktum, at de er tilgængelige som trådløse printere, gør dem til en god mulighed for små virksomheder og hjemmekontorer.

Kopimaskine for virksomheder

For de fleste virksomheder opstår der et andet behov end det som var i starten i forhold til at printe dokumenter. En simpel laserprinter er lige pludselig ikke nok, da behovet er vokset, og her vil en kopimaskine/kontorprinter være det helt optimale at anskaffe i stedet. En kopimaskine er meget robuste og kan klare en højere driftcyclus i forhold til en alm. hjemme-printer. Det er enten muligt at anskaffe en kopimaskine kontant eller på leasingskontrakt med fuld serivce til lav månedlig betaling. Hos Redoffice Konpap forhandler vi blandt andet Ricoh og HP kopimaskiner, hvor begge kan fåes på leasingsaftale. Er du interesseret, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Fotoprintere & storformatsprinter

Fotoprintere, der er designet specielt til fotografier, producerer billeder af høj kvalitet, der er sammenlignelige i kvalitet til dem fra en professionel fotoprinter - ofte til en lavere pris. De fleste fotoskrivere på Redoffice Konpap tilsluttes direkte til digitale kameraer ved hjælp af en speciel USB-forbindelse kaldet PictBridge. Mange modeller accepterer også SD- eller CompactFlash-kort og hukommelsestifter. Nogle af de bedste fotoskrivere indeholder også software til redigering af billeder lige fra printerens kontrolpanel. Disse er ideelle til hobbyfotografere og virksomheder, der lejlighedsvis har brug for at producere premium-kvalitetsprinter på forespørgsel.

Scannere

Scannere kan hurtigt slå udskrevne billeder og tekst i filer, som du kan redigere, udskrive og dele. Mange hjem og kontorer bruger flatbed scannere, som er almindelige komponenter af all-in-one printere, der scanner næsten alt. Men afhængigt af dine krav kan du have brug for en specialscanner, f.eks. En med en arkføder, hvis du regelmæssigt scanner dokumenter med en eller to sider eller en automatisk dokumentføder, hvis du scanner en hel stak papir, mens du arbejder på noget andet. Hvis du vil scanne dobbeltsidede dokumenter, skal du overveje en dupleksscanner eller til mindre ting som visitkort og kvitteringer eller til scanning undervejs, se i en bærbar scanner. Uanset hvilken type scanner du har brug for, har Redoffice Konpap et bredt udvalg at vælge imellem.

Trådløse printere

Evnen til at kunne dele en printer mellem flere computere og enheder er en praktisk funktion. Selvom der ikke er brug for en kablet forbindelse, skal alle enheder have installeret passende printerdrivere for at kunne bruge en trådløs printer. Find mange forskellige typer trådløse printere tilgængelige på Redoffice Konpap, herunder laser, inkjet og all-in-one printere.

Vi har også tilbehør til din printer

Selvfølgelig har printere brug for tilbehør, og Redoffice Konpap har et bredt udvalg at vælge imellem. Find printerstativer, USB-kabler, papirfødere og bakker og vedligeholdelsessæt samt forskellige typer og størrelser af printerpapir og etiketter. Du kan også nemt finde din printer blæk eller tonerpatroner ved hjælp af vores blæk & Toner Finder. Søg kun efter patronnummer eller ved hjælp af printermodellenummer.

Når du leder efter en ny printer eller blæk og tilbehør til en eksisterende printer, skal du ikke se mere end Redoffice Konpap. Med et bredt udvalg af printere, der passer til alle budgetter, er det det ideelle valg til store værdier i printløsninger.