Køb mundbind fra KUN 1.98 DKK inkl. moms per stk. - Klik her

Stationær

Mangler du en printer, en computer, en telefon eller noget helt fjerde?


Her på siden findes vores elektronik- og IT-udvalg. Vores sortiment indeholder et bredt udvalg af computere, telefoner, tablets, kabler til IT, computertilbehør, projektorer, filmlærreder samt elektroniske devices inden for foto og navigation. Det er også på denne side, at du finder det miljøvenlige koncept: Grøn IT. Grøn IT er genbrugt IT - det er refurbished om man vil - og omfatter telefoner, tablets, computere – stationære såvel som bærbare –, skærme samt tilbehør i form af tastatur, mus, musemåtte og Office-pakker.


Grøn IT har både en økonomisk og miljømæssig fordel. Grøn IT er økonomisk, fordi du kan sparre op til halvdelen af den nye IT’s pris og samtidig være god mod miljøet. Refurbished IT er renset for tidligere brugerdata, renoveret og derefter ny-installeret med det nyeste software. Det betyder for dig, at du får højkvalitets IT til en billig pris. Derudover er garantien den samme som ved køb af nyt IT-produkt.


Med Grøn IT kan du derfor trygt og med god samvittighed købe refurbished, elektroniske produkter – og sparre på pengene og miljøet. Vi kalder det en win-win-situation.

 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori endnu.

Kontakt os på +45 96 19 40 00
Eller på ph@konpap.dk, så hjælper vi dig videre.
1