Makulering

1 til 20 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
5

Vi har et rigtig stort udvalg af makulatorer til både krydsmakulering og strimler i høj kvalitet. De findes i forskellige udgaver – nogle der kan makulere op til 300 ark ad gangen med automatisk indføring og dem hvor den makulerer et stykke papir ad gangen. Vi fører blandt andet det kendte mærke fra Rexel. Ønsker du genanvendelige makulerinsposer eller olie til makulatoren – finder du også det her på siden. Super ideelle på arbejdspladsen eller i hjemmet til sikker makulering af følsomme papirer, CD’er, kreditkort eller disketter. En makulator tilbyder en effektiv databeskyttelse ved at tillade dig at fjerne unødvendige kopier. Hurtigt og nemt eliminere den følsomme udskrifter med systemer, der bruger kraftige skæreblade i strimler eller tværsnitskonfigurationer. Moderne makuleringsmaskiner kan fjerne hæfteklammer og clips for nem genbrug.

Beskyt følsomme data med en makulator

En makuleringsmaskine eliminerer hurtigt følsomme oplysninger ved at give dig mulighed for at gøre trykte sider til ulæselige på kort øjeblik. Dette kan hjælpe med at holde vigtige økonomiske detaljer eller relateret forretningsdokumentation fra at falde i de forkerte hænder. Mange industri- og regeringsforskrifter kræver strimning for overholdelse af databeskyttelseslove eller vedtægter.

Hurtig betjening

Avancerede makulatorer kan håndtere dokument ødelæggelse med en hastighed på 8 fod pr. minut eller mere. Denne hurtige drift kan spare arbejdskraftomkostninger i forbindelse med makulering og bidrage til at øge den samlede effektivitet. For endnu hurtigere drift, skal du tjekke auto-feed mekanismer, frittstående tasker og andre makulator tilbehør.

Sikker drift

Moderne makulator tilbyder et væld af funktioner, der gør dem meget sikrere at betjene end deres tidligere kolleger. En berøringsfølsom betjening lukker skæreværdierne, når det opdager fingrene for tæt på foderarealerne, der hjælper med at holde hånden trygge. Mange systemer omfatter også automatisk afbrydelsesmekanismer, der identificerer, når nogen forsøger at trække et stykke løs tøj eller andet snagget element fra maskinen.