afhenting +25.000 varer på lager
frifragt Fri fragt over 699 ekskl. moms
levering Levering 1-2 hverdage

Du handler som

Vi har et bredt udvalg af kontorartikler

Hos Redoffice Konpap finder du et stort udvalg af kontorartikler til både private og erhverv.

Hos Redoffice Konpap kan du finde alt til kontoret, lige fra kuglepenne og tape til kopipapir, og vi betjener både virksomheder og private. Har du brug for en kaffemaskine til kontoret eller en multifunktionsprinter til erhverv? Du kan finde alt fra bæredygtigt kopipapir til genanvendte kuglepenne i vores sortiment. Vi mener det, når vi siger, at du kan finde det hele her hos os.

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe et inspirerende og funktionelt kontormiljø for dine medarbejdere. Vi har et bredt udvalg af kontormøbler, belysning, opbevaringsløsninger og meget mere, så du kan skabe optimale arbejdsforhold. Vi går op i bæredygtighed og tilbyder et bredt udvalg af kontorartikler, der er FSC-certificeret, svanemærket og Ecolabel-mærket.

Det perfekte kontormiljø

Hos os finder du alt du skal bruge til at skabe et perfekt kontormiljø, som oftest er hjertet af den daglige drift.

Vi ligger vægt på at kunne imødekomme alle former for behov og ønsker. Belysning er også en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, og derfor finder du også funktionelle og moderne lamper hos os. Opbevaring er selvfølgelig også en del af arbejdsmiljøet, derfor indeholder vores sortiment både reoler, værdiskabe, brandsikre skabe og arkivskabe, som alle er produceret i topkvalitet.

Vi forhandler kvalitetsmærker som Dencon, Kinnarps, Delta-serien, Lanab, Session, Magnus-Olesen, Abstracta, Nielaus, Lintex, Ricoh, Calma, Luxo, Terea, Altikon, Wishbone og Frost. Ydermere har vi veluddannede sælgere der tilbyder at komme ud og rådgive og hjælpe med at indrette og designe hvordan dit fremtidige kontor kan komme til at se ud.